Cu ajutorul ColonHelp am redus doza de medicamente pentru stomac

Ultima actualizare la 29 iunie 2010. Categoria: Constipație, Mărturii reale ale clienților noștri
Acest articol a fost citit de 324 ori.

cosmulescu-constantin

Cosmulescu Constantin, 65 de ani, Campina: Despre produsul ColonHelp am aflat de la Antena 2, din emisiunea „Traieste sanatos“, si detaliat pe internet. Am administrat timp de doua luni ColonHelp, cate 1,5 lingurite pe zi.

Am amestecat ColonHelp cu iaurt, dupa care am baut 250 ml apa de izvor. Precizez faptul ca sufar de colon iritabil, cu stomacul (am gastrita), balonari, constipatie, am hemoroizi si fisuri anale, colesterolul marit. Dupa doua saptamani de tratament am constatat o imbunatatire a tranzitului intestinal, s-a eliminat constipatia, s-au ameliorat hemoroizii si nu s-au mai produs fisuri anale. Dupa o luna de tratament s-au redus balonarile produse de gastrita. Dupa o luna si jumatate am inceput sa reduc doza de omeran la o pastila la trei zile, fata de inainte de ColonHelp, cand luam omeran in fiecare zi. Acum arsurile provocate de gastrita s-au redus considerabil. Durerile de cap s-au redus dupa o luna de tratament, iar acum, dupa doua luni, au disparut in totalitate. Dupa doua luni de tratament, colesterolul a scazut simtitor, de asemenea si glicemia. Mentionez faptul ca doctorul nu mi-a dat un tratament pentru colesterol.
In concluzie, ColonHelp mi-a reglat tranzitul intestinal eliminand constipatia, hemoroizii si fisurile anale, s-au eliminat si balonarile datorate gastritei, s-au eliminat durerile de cap si s-au redus colesterolul si glicemia aproape de valorile normale.

Comandă acum produsul ColonHelp la doar 87 lei!

Disclaimer:

Rezultatele reflectă experiența individuală a consumatorilor cu produsul nostru, iar rezultatele pot varia de la caz la caz.

Instrumente utile

Articole din aceeasi categorie:

sus in pagina