Mă simt mult mai relaxată după detoxifierea cu ColonHelp

Ultima actualizare la 18 octombrie 2012. Categoria: Detoxifiere
Acest articol a fost citit de 200 ori.
Mă simt mult mai relaxată după detoxifierea cu ColonHelp

Mariuta Stoica, Slatina, judetul Olt: Sunt consumatoare a produsului ColonHelp de 2 luni si jumatate, sunt foarte incantata de acest produs. Ma simt foarte bine, mult mai relaxata, am slabit 3 kilograme, desi nu mi-am administrat produsul in cura de slabire, ci in cura de detoxifiere. Folosim acest produs toti membrii familiei: sotul si cele 2 fiice.

Despre produs am aflat de pe Internet si de la televiziune. Probleme de sanatate nu am deocamdata, dar m-am gandit ca acest produs fiind 100% natural nu ar avea efecte negative asupra organismului, din contra ajutandu-l. Mi-a starnit interesul pentru ca sunt adepta produselor naturiste. Avand 55 de kilograme, mi-am administrat o singura doza pe zi – o masura de preparat intr-un pahar de 200 ml iaurt natural, dimineata, substituind astfel micul dejun. Efectele s-au vazut deja la 4-5 zile… M-am simtit foarte bine, mult mai relaxata. Sotul meu si-a administrat produsul tot in cura de detoxifiere, numai ca el a luat doua doze pe zi, dimineata si seara, inlocuind micul dejun si cina (nu intotdeauna) si se simte foarte bine. A slabit 5 kilograme. Acum putem spune ca acest produs ColonHelp este micul dejun complet si rapid.
Am povestit si prietenilor mei si multi dintre ei au comandat deja produsul. Multumim ColonHelp!

Comandă acum produsul ColonHelp la doar 87 lei!

Disclaimer:

Rezultatele reflectă experiența individuală a consumatorilor cu produsul nostru, iar rezultatele pot varia de la caz la caz.

Instrumente utile

Articole din aceeasi categorie:

sus in pagina