Viaţa mea s-a schimbat de când am descoperit ColonHelp!

Ultima actualizare la 18 octombrie 2012. Categoria: Diabet
Acest articol a fost citit de 214 ori.

tiberiu-balintMa numesc Zeno Tiberiu Balint, sunt din Cluj-Napoca si am 58 de ani. Am fost inotator, am jucat polo, am fost antrenor de inot, acum sunt agent de paza. Ma bucur ca existati si va multumesc pentru ce ati facut pentru mine.
Vechiul dicton roman „Mens sano in corpore sano“ pentru mine a fost „Mens sana in corpore barosano“. Aceasta modificare practicata de mine ar fi putut fi fatala.

La varsta de 58 de ani am descoperit adevarata viata, asta dupa ce m-am imbolnavit. Din presa locala am aflat despre promotia „2 ani de ColonHelp” si am comandat pachetul aniversar. Se spune ca nimic nu este intamplator. Aceasta intamplare mie mi-a schimbat sensul vietii. De cand am descoperit acest produs, viata mea s-a schimbat total! Am inceput sa citesc si cartea doctorului Jensen si am compus aceasta scrisoare in spiritul dr. Jensen, de a-i ajuta pe altii. Am oferit tuturor care m-au intrebat, vazand schimbarea produsa la mine, experienta mea, citate din carte, le-am dat sa guste produsul, i-am sfatuit sa bea apa.
Dupa o luna de cura am inceput sa slabesc vizibil, nu imi mai era foame ca inainte, iar pielea arata mai bine. In cea de-a doua luna, schimbarile in bine au continuat. Am fost sportiv de performanta si antrenor, de aceea nu trebuia sa ajung asa. Dar in timp am renuntat la miscare si m-am complacut intr-o viata sedentara, care imi putea fi fatala. Sufar de obezitate cronica si de diabet. Din aceasta cauza nu am renuntat la medicatie, ci am combinat-o cu produsul ColonHelp.
Am urmat cura trei luni si cum nu am spus la inceput nimanui ce tratament urmez, toti se mirau de ce am slabit, sunt mereu binedispus si total schimbat. Apoi am recomandat si altora produsul, iar sapte prieteni si cunoscuti chiar au urmat o cura de ColonHelp la sugestia mea! Credeti-ma ca mult mai multi au nevoie de ColonHelp, spun asta prin ochii antrenorului, detoxificatului, experientei personale!

Comandă acum produsul ColonHelp la doar 87 lei!

Disclaimer:

Rezultatele reflectă experiența individuală a consumatorilor cu produsul nostru, iar rezultatele pot varia de la caz la caz.

Instrumente utile

Articole din aceeasi categorie:

sus in pagina