Am slăbit 8 kilograme în doua luni cu ajutorul ColonHelp!

Ultima actualizare la 18 octombrie 2012. Categoria: Diverse afecțiuni, Slăbire
Acest articol a fost citit de 3788 ori.
Am slăbit 8 kilograme în doua luni cu ajutorul ColonHelp!

Ma numesc Constantin Baitan si locuiesc in Bucuresti. Am inceput sa iau ColonHelp din data de 15 august 2011. Am auzit de acest produs din presa, dar l-am luat pentru ca cineva mi-a spus ca a slabit si se simte mult mai bine dupa ce a urmat o cura de ColonHelp. Pe mine ma interesa in primul rand sa slabesc, de aceea m-am dus la farmacie si l-am cumparat. Dupa o luna m-am masurat in talie si am constatat ca aveam mai putin cu 8 cm, iar la cantar mai putin cu 7 kg. Acum am cu 10 cm mai putin in talie si cam cu 8 kg mai putin in greutate.

In afara de acestea ma simt mai usor, nu mai obosesc, nu mai transpir, starea mea generala este mai buna. Dimineata mananc 200 gr iaurt cu doua lingurite de ColonHelp, acelasi lucru il fac si seara. In cursul zilei mananc multe fructe, am redus dulciurile (cand simt nevoia de dulce iau un cub de ciocolata si atat), in rest mananc la fel, aceleasi portii de mancare (trei polonice de ciorba si doua linguri de mancare), nu mai acresc cu otet, folosesc lamaie, painea alba am inlocuit-o cu cea intermediara, neagra sau de secara. Am facut de curand analizele si au iesit bune, in limite normale. Tintesc sa scad in greutate sub 100 kg, sa atinga anul 80-90 kg. De aceea voi continua sa iau ColonHelp.

Comandă acum produsul ColonHelp la doar 87 lei!

Disclaimer:

Rezultatele reflectă experiența individuală a consumatorilor cu produsul nostru, iar rezultatele pot varia de la caz la caz.

Instrumente utile

Articole din aceeasi categorie:

sus in pagina