După două luni, tranzitul intestinal a intrat în normal

Ultima actualizare la 24 octombrie 2012. Categoria: Mărturii reale ale clienților noștri, tranzit intestinal
Acest articol a fost citit de 1281 ori.

Ma numesc Isache-Popa Carmen, am 33 de ani si sunt profesor in comuna Ostrov din Constanta. De aproape 11 ani (dupa un ulcer duodenal cu nisa) ma confruntam cu o serie de neplaceri cauzate de constipatie, devenite din ce in ce mai suparatoare (senzatie de stomac foarte plin, abdomen proeminent, senzatie de voma aproape continua, am fost chiar suspecta de sindrom subocluziv). Am incercat diverse produse farmaceutice, insa fara a obtine efectul scontat ( ajunsesem in situatia in care nici clismele nu ma mai ajutau ).

Intamplarea a facut sa aflu de la un prieten despre ColonHelp. Asa l-am incercat si eu.Am remarcat in timpul acestei cure schimbari majore in ceea ce priveste aspectul pielii ( care a devenit rozalie) si al parului (care inainte imi crestea foarte greu), am devenit mult mai energica (inainte aveam o stare de somnolenta continua, care-mi ingreuna mult activitatea zilinica ).De asemenea, ceea ce ma bucura foarte mult era faptul ca abdomenul meu nu mai era atat de proeminent, pentru ca evacuarea intestinului era acum completa si chiar simteam asta. Nu ma asteptam sa fie chiar atat de eficient. Am facut o cura de aproximativ doua luni , timp in care am observat ca tranzitul meu intestinal intrase in normal. Asa am facut o pauza.

Acum insa am reluat cura cu ColonHelp pentru a scapa de niste kilograme in plus (acumulate in perioada ultimei sarcini), dar si din dorinta de a face o cura de detoxifiere. Sunt foarte multumita si ma simt excelent.

Comandă acum produsul ColonHelp la doar 87 lei!

Disclaimer:

Rezultatele reflectă experiența individuală a consumatorilor cu produsul nostru, iar rezultatele pot varia de la caz la caz.

Instrumente utile

Articole din aceeasi categorie:

sus in pagina