Fiecare trebuie să facă o cură de detoxifiere!

Ultima actualizare la 16 aprilie 2013. Categoria: Constipație, Detoxifiere, Mărturii reale ale clienților noștri, Slăbire
Acest articol a fost citit de 2172 ori.
Fiecare trebuie să facă o cură de detoxifiere!

Sunt Eveline-Ioana Tifachi, am 30 de ani și locuiesc în Iași. În primăvară am consumat 3 luni ColonHelp și am slabit 7 kg pentru că m-am îngrășat 10 kg de când m-am lăsat de fumat. Am luat ColonHelp dimineața, cu iaurt și am băut 2 litri de apă și ceaiuri din diverse plante pe zi. Am exclus din alimentație zahărul, pe care l-am înlocuit cu miere de albine, pâinea albă am înlocuit-o cu pâine graham și dulciurile cu fructe și am mers la sală.

ColonHelp mi-a curățat corpul de toxine, nu mai sufăr de constipație, dorm bine noaptea, pielea nu-mi mai esta uscată, părul este mai strălucitor și am o stare de bine! Toată lumea ar trebui să facă o cură de detoxifiere cel puțin o dată pe an! Când vor vedea rezultatele, dacă vor fi atenți și la ce alimente vor consuma, vor mai face cu siguranță cure de ColonHelp.

Eu consum fructe, legume, mâncare sănătoasă și mă hidratez corespunzator. Cu multă ambiție se poate! Chiar am de gând să mai fac o cură de detoxifiere!

Mulțumesc, ColonHelp!

Comandă acum produsul ColonHelp la doar 87 lei!

Disclaimer:

Rezultatele reflectă experiența individuală a consumatorilor cu produsul nostru, iar rezultatele pot varia de la caz la caz.

Instrumente utile

Articole din aceeasi categorie:

sus in pagina