Medicul mi-a recomandat o cură anuală de ColonHelp şi LiverHelp

Ultima actualizare la 24 aprilie 2013. Categoria: Colesterol ridicat, Mărturii reale ale clienților noștri, Slăbire
Acest articol a fost citit de 189 ori.

Mă numesc Dragomir Petrică, locuiesc în Brăila şi pe scurt vreau să vă aduc la cunoştinţă faptul că în urmă cu doi ani am avut o hemoragie digestivă superioară, fapt pentru care am fost internat la terapie intensivă pentru patru zile. După aceea am fost trecut la secţia medicală pentru două săptămâni, externarea am făcut-o după o ameliorare a boli să zicem… acceptabilă.

După externare nu am stat şi am făcut o serie de investigaţii la două spitale din Bucureşti, urmare a acestui fapt mi-a fost recomandată o cură cu ColonHelp împreună cu ceaiul detoxifiant şi hepatoprotector LiverHelp pe o perioadă de trei luni. Repet această cură anual şi câteva dintre efectele ei sunt:

– Scăderea în greutate. La începutul curelor aveam 116 de kilograme, acum am 93 de kilograme;
– Imunitate mai bună şi rezistenţă la infecţii şi răceli;
– Scăderea nivelului colesterolului şi al trigliceridelor.

Înainte de aceste cure oboseam când urcam scările la etajul unu unde locuiesc sau în deplasările la nivelurile superioare ale anumitor clădiri publice. Pe scurt, aceasta este mărturia mea urmare a curelor făcute cu LiverHelp şi ColonHelp. Şi cum un proverb românesc spune „Vorbă multă sărăcia omului” vă mulţumesc pentru înţelegere şi vă urez multă sănătate!

Comandă acum produsul ColonHelp la doar 87 lei!

Disclaimer:

Rezultatele reflectă experiența individuală a consumatorilor cu produsul nostru, iar rezultatele pot varia de la caz la caz.

Instrumente utile

Articole din aceeasi categorie:

sus in pagina