Recomand cu încredere ColonHelp şi LiverHelp!

Ultima actualizare la 19 martie 2013. Categoria: Colesterol ridicat, Colon iritabil, Constipație, Mărturii reale ale clienților noștri, Slăbire
Acest articol a fost citit de 1170 ori.
Recomand cu încredere ColonHelp şi LiverHelp!

Mă numesc Iuliana Popa şi locuiesc în Braşov. În urma analizelor medicale efectuate recent, a reieşit că sufăr de mai multe afecţiuni: colesterol ridicat (380 mg/dl), colon iritabil şi constipaţie, pietre la rinichi, tensiune arterială mărită, fibroză pleuropulmonară, vascularizaţie pulmonară diminuată, emfizem pulmonar, hipertiroidism şi dureri de cap.

La emisiunea Trăieşte sănătos de pe Antena 2 am văzut reclama la produsul pentru detoxifiere 100% natural ColonHelp şi m-am hotărât să-l procur. Primul produs l-am achiziţionat dintr-o farmacie din Braşov , iar în martie 2012 am comandat direct de la producător două cutii de ColonHelp şi două de ceai LiverHelp. In iunie am cumpărtat tot de la producător încă un flacon de ColonHelp.

Am utilizat ColonHelp şi LiverHelp în paralel, timp de trei luni. Fibrele ColonHelp le-am administrat cu iaurt câte o măsură de două ori pe zi, dimineaţa şi seara, iar ceaiul l-am preparat din trei măsuri dozatoare la 1,5 litri de apă, aşa cum este specificat în instrucţiuni.

La repetarea analizelor am constantat următoarele:
– Colesterolul a scăzut de la 380 la 285 mg/dl
– Tranzitul intestinal s-a reglat
– Tensiunea arterială a scăzut până aproape de valorile normale
– Durerile de cap şi simptomele de sufocare s-au diminuat
– Bufeurile cauzate de menopauză s-au ameliorat
– Am slăbit de la 86 la 70 de kilograme

În perioada în care am urmat cura cu cele două produse nu am întrerupt tratamentul de la medic.

LiverHelp şi ColonHelp m-au ajutat foarte mult şi îi sfătuiesc pe cei care au probleme de sănătate să aibă încredere în aceste produse. Vă mulţumesc!

Comandă acum produsul ColonHelp la doar 87 lei!

Disclaimer:

Rezultatele reflectă experiența individuală a consumatorilor cu produsul nostru, iar rezultatele pot varia de la caz la caz.

Instrumente utile

Articole din aceeasi categorie:

sus in pagina