Am dat timpul înapoi cu ColonHelp!

Ultima actualizare la 30 octombrie 2012. Categoria: Slăbire
Acest articol a fost citit de 334 ori.

balan-rodica

Balan Rodica, 50 de ani, Bucuresti: De aproape 2 ani am inceput sa iau in greutate, sa obosesc mai repede, sa nu mai am un somn odihnitor, sa fiu mai irascibila, sa am momente de depresie si sa mananc uneori fara control, mai ales seara. Analizele imi ieseau bine, dar eu nu ma simteam deloc bine. „Sunt in cadere libera“, ma gandeam in iarna lui 2010.

Medicul mi-a zis ca organismul meu se pregateste sa intre la menopauza si ca ar fi bine sa imi dea niste hormoni. Am refuzat insa. La recomandarea unei prietene am facut o cura de 3 luni, din aprilie pana iulie, cu produsul ColonHelp: doua lingurite pe zi, una dimineata si una seara. Chiar dupa primele 10 zile, toate simptomele neplacute au inceput sa se amelioreze, iar la sfarsitul curei am realizat cu satisfactie ca ele au disparut impreuna cu 6 kilograme. Inainte de a lua ColonHelp mancam fara sa ma controlez, la 12 noaptea mancam lapte cu cereale, apoi ciocolata. Dimineata nu mancam niciodata, apa nu beam aproape deloc, in schimb beam multa cola. Pur si simplu nu imi era sete! ColonHelp m-a invatat sa beau apa, iar acum mi se face rau daca nu beau apa. M-am obisnuit sa mananc dimineata portia de iaurt si ColonHelp. Nu am fost niciodata constipata, insa la 10-12 zile dupa ce am inceput cura de ColonHelp am avut un scaun ceva mai ciudat. Am eliminat o substanta gelatinoasa, un fel de mucus. M-am speriat la inceput, dar am decis sa continui cura. M-a incurajat sa merg mai departe si faptul ca am simtit ca mi se trage abdomenul, acum pot sa spun ca am un abdomen plat.

Ma simt de parca as fi dat timpul inapoi cu cativa ani. Sunt plina de energie! Voi continua sa urmez cura de detoxifiere de doua ori pe an, tot restul vietii! Se spune ca „moartea incepe in colon“, eu spun ca „reintinerirea incepe in colon“, daca urmezi o cura de detoxifiere cu ColonHelp!

Comandă acum produsul ColonHelp la doar 87 lei!

Disclaimer:

Rezultatele reflectă experiența individuală a consumatorilor cu produsul nostru, iar rezultatele pot varia de la caz la caz.

Instrumente utile

Articole din aceeasi categorie:

sus in pagina