Am reuşit să slăbesc 11 kilograme cu ajutorul ColonHelp

Ultima actualizare la 24 octombrie 2012. Categoria: Slăbire
Acest articol a fost citit de 12062 ori.
Am reuşit să slăbesc 11 kilograme cu ajutorul ColonHelp

Ma numesc Buzgaru Stela si sunt din comuna Gilau, judetul Cluj. Am 61 de ani si de peste 20 de ani sufar de o semipareza, iar din cauza faptului ca nu am mai putut sa lucrez si sa depun un efort fizic constant m-am ingrasat, suferind de obezitate, diabet si alte probleme de sanatate asociate.

Despre produsul ColonHelp m-a informat nepoata mea care si ea il consuma, asa ca am inceput sa consum incepand din luna ianuarie 2 lingurite de 8 g in fiecare zi, asociate cu iaurt, dar si cel putin 2 litri de apa zilnic. Rezultatele nu au incetat sa apara, am mai multa energie, ma simt parca mai vioaie, chiar mai „limpede, mai treaza la cap”, am reusit sa slabesc 11 kg. Ma misc mult mai usor cu toate ca inca am peste 80 de kilograme, respir mai bine.
Am reusit sa-mi stabilizez glicemia in jurul valorii de 150 mg, fata de 300 mg sau chiar mai mult.

Anul acesta am scapat si de alergia pe care o aveam din cauza plantelor din gradina, care se manifesta cu roseata pielii, aparitia de vezicule mari si rosii pe maini si pe spate si cu dureri si mancarimi groaznice. Astfel am putut sa-mi plantez linistita rasadurile si sa lucrez gradina.
Am reusit sa scap de constipatie avand doua scaune regulate pe zi si, cel mai important, am scapat de hemoroizi si de sangerarile zilnice pe care acestia mi le provocau. Le multumesc specialistilor de la ColonHelp care mi-au imbunatatit in mod vizibil viata. Voi continua sa consum cu placere acest produs revolutionar si sa-l recomand tuturor!

Comandă acum produsul ColonHelp la doar 87 lei!

Disclaimer:

Rezultatele reflectă experiența individuală a consumatorilor cu produsul nostru, iar rezultatele pot varia de la caz la caz.

Instrumente utile

Articole din aceeasi categorie:

sus in pagina