Am slăbit 10 kilograme în 3 luni cu ColonHelp

Ultima actualizare la 18 octombrie 2012. Categoria: Slăbire
Acest articol a fost citit de 474 ori.

ionutas-mariaNumele meu este Ionutas Maria si sunt din Zalau. Am peste 55 de ani si peste 100 de kilograme. Cam mult pentru varsta mea, dar avand probleme si cu glanda tiroida (hipotiroidie), kilogramele s-au acumulat in timp. O prietena mi-a spus de ColonHelp si de beneficiile lui si am hotarat sa incerc si eu. Dupa o cura de 3 luni am reusit sa scap de 10 kilograme. Poate e putin, poate e mult, dar pentru mine e suficient.

Inainte aveam probleme la mers, oboseam repede, picioarele mi se umflau si nu puteam sa ma incalt cu nimic. Dupa mai multe investigatii, am aflat ca am gonartroza, deci nu mai am lichid la rotula, dupa cum mi-au explicat medicii. Nu am prea inteles la inceput, dar apoi mi-am dat seama de ce aveam dureri la genunchi si mi se umflau picioarele.
ColonHelp m-a ajutat enorm. Acum ma simt mult mai bine. Simt ca am dat jos acele kilograme, nu mi se mai umfla picioarele si pot umbla mai mult pe jos. Chiar daca stau la parter, inainte urcam cu greu scarile, care erau putine, dar nu puteam. Acum cred ca si daca as sta la etajul 2, nu mi-ar fi greu. Daca mai fac 2 cure de ColonHelp, cred ca as putea urca si la etajul 4.
Prima data cand am luat ColonHelp, am crezut ca nu o sa rezist nici o saptamana sa beau 2 litri de apa, dar nu a fost asa. Acum sunt foarte multumita, pentru ca si rinichii mei au inceput sa functioneze normal. Constipatia a disparut dupa prima saptamana de cura. Pentru mine conteaza foarte mult si un kilogram sa slabesc pe luna, dar dupa ColonHelp, dupa 3 luni, am slabit 10. Este un record, pentru ca dupa toate curele de slabire pe care le-am incercat, abia reuseam sa slabesc un kilogram, dar il puneam iar la loc. Acum nu am pus nici un kilogram si astept sa mai dau jos. Ma simt foarte bine, foarte usoara si oboseala a disparut. Toate problemele mele au disparut de cand am aflat de ColonHelp si de cand am inceput sa il folosesc. Intr-adevar merita orice ban si daca as fi aflat mai repede de acest produs, cu siguranta ca l-as fi incercat mai repede. Va multumesc din suflet!

Comandă acum produsul ColonHelp la doar 87 lei!

Disclaimer:

Rezultatele reflectă experiența individuală a consumatorilor cu produsul nostru, iar rezultatele pot varia de la caz la caz.

Instrumente utile

Articole din aceeasi categorie:

sus in pagina