Am slăbit 11 kilograme cu ColonHelp şi SilhouetteHelp!

Ultima actualizare la 18 octombrie 2012. Categoria: Slăbire
Acest articol a fost citit de 2550 ori.

Ma numesc Mihaela Craciun, am 64 de ani, locuiesc in Bucuresti si din luna iunie 2010 folosesc ColonHelp. Am citit pe internet si am vazut la televizor ce face ColonHelp.

mihaela-craciun-scrisoare

Am avut o greutate de 105 kilograme, sa nu zic ca in unele ocazii am avut si 107 kilograme. Am folosit doua flacoane de ColonHelp, dupa care am luat SilhouetteHelp si sunt pe terminate si cu acest flacon. Am slabit aproape 11 kilograme, fara sa tin un regim special. ColonHelp l-am folosit de doua ori pe zi, cu iaurt, iar din ceaiul SilhouetteHelp beau aproximativ 1 litru si chiar 1,5 litri.
Nu tin un regim special, mananc la ore fixe, cel mai tarziu la 18.30. Nu beau produse acidulate si folosesc dulciuri foarte putine, tin cont de numarul de calorii. Folosesc foarte multe fructe, in special struguri, mere, iar dintre legume – rosii si castraveti. Fac in fiecare zi miscare cel putin 2 kilometri si ma simt foarte bine. La inceput am slabit 5 kilograme intr-o luna, acum mai putin, dar sper sa ajung la greutatea normala, avand in vedere ca am 161 cm.
Multumesc firmei Zenyth ca a scos pe piata acest produs si tuturor cercetatorilor in frunte cu prof. dr. Gheorghe Mencinicopschi!

Comandă acum produsul ColonHelp la doar 87 lei!

Disclaimer:

Rezultatele reflectă experiența individuală a consumatorilor cu produsul nostru, iar rezultatele pot varia de la caz la caz.

Instrumente utile

Articole din aceeasi categorie:

sus in pagina