Am slăbit 14 kilograme în 3 luni doar cu ColonHelp

Ultima actualizare la 18 octombrie 2012. Categoria: Slăbire
Acest articol a fost citit de 607 ori.
Am slăbit 14 kilograme în 3 luni doar cu ColonHelp

Florea Vasile, 42 de ani, localitatea Horodniceni, judetul Suceava: Va scriu in calitate de fost consumator al produsului ColonHelp. Totul a inceput la sfarsitul lunii august la o discutie avuta cu niste prieteni si, ulterior, in urma reclamei care se facea la tv am ajuns cu sotia la ideea de a face si eu o cura de detoxifiere de 3 luni.

Trebuie sa va spun ca aveam probleme cu constipatia, balonarea, oboseala excesiva si dureri de picioare, avand si o greutate de 118 kg la o inaltime de 1,85 m. Dupa circa 3 saptamani de folosire a produsului am simtit deja schimbarea mult asteptata, spre surprinderea tuturor la sfarsitul curei am scazut in greutate 14 kg si aveam o stare foarte buna. Vreau sa mentionez ca in tot timpul curei, administrarea produsului a fost numai cu iaurt natural si un consum foarte mare de apa. Chiar daca au trecut aproape 2 luni de cand am terminat cura, ma simt in continuare foarte bine, nu mai am balonari, nu ma mai constip si starea de oboseala a disparut. Avand un serviciu care ma pune in contact cu multa lume, am convins o parte care s-au interesat de aceasta cura sa foloseasca si ei acest produs.

Comandă acum produsul ColonHelp la doar 87 lei!

Disclaimer:

Rezultatele reflectă experiența individuală a consumatorilor cu produsul nostru, iar rezultatele pot varia de la caz la caz.

Instrumente utile

Articole din aceeasi categorie:

sus in pagina