Am slăbit 3 kilograme, iar durerile articulare aproape au dispărut

Ultima actualizare la 28 martie 2013. Categoria: Slăbire
Acest articol a fost citit de 3971 ori.

vlazos-olga

Vlazos Olga, 73 ani, Bucuresti: O vecina care s-a tratat cu ColonHelp timp de 3 luni mi-a recomandat sa urmaresc emisiunea „Traieste sanatos” de pe Antena 2.Am citit apoi brosura produsului ColonHelp si m-am convins ca imi este necesar.

Am venit la firma si am luat primul flacon, administrandu-l astfel: in prima saptamana am luat o masura de ColonHelp combinat cu iaurt, dupa care am baut o cana cu apa. A doua saptamana am luat o masura dimineata pe stomacul gol cu iaurt si apoi am baut o cana cu apa, la pranz o masura tot cu iaurt si apoi am baut o cana cu apa.

In cea de-a treia saptamana am luat o masura dimineata pe stomacul gol, la pranz, inainte de masa si la ora 16 o masura tot cu iaurt, dupa care am baut o cana cu apa. Am consumat primul flacon, acum sunt la al doilea si constat cu bucurie ca am slabit 3 kilograme, durerile articulare aproape au disparut. Tensiunea arteriala s-a reglat. In urma analizelor de laborator m-am bucurat sa constat ca au scazut colesterolul si glicemia. Am mai multa energie si nu ma sunt obosita ca inainte de cura cu produsul ColonHelp. As dori foarte mult sa fac cura completa de 3 luni!

Comandă acum produsul ColonHelp la doar 87 lei!

Disclaimer:

Rezultatele reflectă experiența individuală a consumatorilor cu produsul nostru, iar rezultatele pot varia de la caz la caz.

Instrumente utile

Articole din aceeasi categorie:

sus in pagina