Am slăbit 5 kilograme în 2 luni

Ultima actualizare la 18 octombrie 2012. Categoria: Slăbire
Acest articol a fost citit de 379 ori.
Am slăbit 5 kilograme în 2 luni

Popa Marilena, Craiova: Am luat de la dumneavoastra pachetul cu cele 3 produse ColonHelp, LiverHelp si SilhouetteHelp. Vreau sa va spun ca sunt foarte multumita de ColonHelp si SilhouetteHelp, pe care le am incercat. Am aflat de ColonHelp de la o prietena, care l-a luat si a slabit. L-am vazut si la tv, dar cand cineva care l-a incercat efectiv mi-a zis, m-am hotarat sa-l incerc si eu.

Eu l-am luat ca sa slabesc. Bineinteles ca si detoxifierea e importanta, dar asta a fost motivul meu. In timpul curei, pe care inca o mai tin, m-am simtit bine, un pic ametita in prima zi, dar nu ceva grav. Apoi m-am obisnuit. Dupa 2 saptamani dadusem deja jos 1 kilogram jumatate. Acum ma simt mult mai bine, fara balonari, am un tranzit foarte bun, dar cel mai incantata sunt de faptul ca am slabit 5 kilograme in 2 luni. Fibrele se umfla in stomac intr-adevar si dau senzatia de satietate. Daca ai grija la alimentatie, cu atat mai bine. L-am luat dimineata cu iaurt si cateodata si seara cand aveam timp. Mentionez ca am tinut si regim, nu am mancat chiar orice. Ceaiul SilhouetteHelp din pacate nu am reusit sa-l fac zilnic, poate slabeam si mai mult. Nu am crezut ca va avea efect, dar este un produs minunat.

Comandă acum produsul ColonHelp la doar 87 lei!

Disclaimer:

Rezultatele reflectă experiența individuală a consumatorilor cu produsul nostru, iar rezultatele pot varia de la caz la caz.

Instrumente utile

Articole din aceeasi categorie:

sus in pagina