ColonHelp – prietenul din umbră, care m-a ajutat să scap de 15 kilograme în 3 luni

Ultima actualizare la 18 octombrie 2012. Categoria: Slăbire
Acest articol a fost citit de 709 ori.
ColonHelp – prietenul din umbră, care m-a ajutat să scap de 15 kilograme în 3 luni

Ma numesc Cozma Simona, sunt din Bacau, am 33 de ani si vreau sa va povestesc cum mi-a schimbat viata in bine ColonHelp. Acum aproape un an am devenit mama unui baietel minunat, care a adus cea mai mare fericire in sufletul meu. Dupa sarcina am ramas cu un surplus de 18 de kilograme si mi-am dorit foarte mult sa revin la silueta de dinainte, pentru a fi o mamica care arata bine, sanatoasa si frumoasa.

Am aflat de ColonHelp de la cumnata mea si am inceput sa urmez cura de 3 luni. Rezultatele au aparut inca din prima luna, cand am dat jos aproape 5 kilograme, cu toate ca nu ma asteptam la astfel de rezultate. Eram uimita in fiecare zi cand ma urcam pe cantar sa vad cum s-a mai dus inca putin acul in jos, ca si cum ColonHelp ar fi fost prietenul meu din umbra, care ma ajuta sa imi ating scopul. Am inceput sa ma simt ma usoara, mai vioaie, nu mai eram balonata si constipata, parul meu a inceput sa isi recapete stralucirea, tenul mi s-a curatat, intr-un cuvant schimbarea pe care mi-o doream atat de mult incepuse sa se produca. Dupa cele 3 luni de ColonHelp am slabit in total 15 kilograme, am facut o pauza de 2 luni si sunt deja la a doua cura, planul meu fiind ca la petrecerea baietelului meu de un anisor, care va fi luna viitoare, sa stralucesc si sa ma simt in totalitate asa cum de altfel sunt – o femeie implinita, cu o familie frumoasa si reusita, mandra de statutul ei de sotie si proaspata mamica. Sper ca am reusit sa transmit dincolo de randurile mele macar o particica din fericirea care imi umple sufletul acum si sunt hotarata sa apelez la curele de ColonHelp in fiecare an pentru a reusi sa mentin aceasta stare de bine. Ca marturie a celor spuse de mine, va anexez fotografii, de dinainte si de dupa. ColonHelp a fost o schimbare mult asteptata in viata mea! Va multumesc ca ati lansat un produs care ajuta atatea vieti!

Comandă acum produsul ColonHelp la doar 87 lei!

Disclaimer:

Rezultatele reflectă experiența individuală a consumatorilor cu produsul nostru, iar rezultatele pot varia de la caz la caz.

Instrumente utile

Articole din aceeasi categorie:

sus in pagina