ColonHelp mi-a redus pofta de mâncare

Ultima actualizare la 18 octombrie 2012. Categoria: Slăbire
Acest articol a fost citit de 182 ori.
ColonHelp mi-a redus pofta de mâncare

Ma numesc Creanga Aurelia, sunt din Sfantul Gheorghe, judetul Covasna, am 60 de ani si sunt pensionara. Am aflat de ColonHelp de la fiul meu care a facut cura completa de trei luni si mi-a recomandat produsul (si chiar comandat), deoarece a fost multumit de rezultate. M-am hotarat sa incep cura deoarece eram balonata dupa mese, aveam senzatii de greata si chiar voma uneori, am si niste kilograme in plus, iar transpiratia capatase un miros persistent.

Acum sunt la al doilea flacon de ColonHelp: iau 2-3 lingurite dozatoare pe zi cu iaurt inainte de masa de dimineata. Rezultatele au inceput sa apara dupa 8-9 zile. In primul rand mi-a scazut pofta de mancare, in special am redus cantitatea de paine consumata. Apoi am scaun in fiecare zi chiar si de 2-3 ori, iar prin scaun am eliminat mucus. Am scapat de balonari si greata, mi-a scazut refluxul gastric si mi-a disparut mirosul neplacut al transpiratiei.
De asemenea, fara sa ma infometez am slabit 3 kilograme si obosesc mai greu (mai ales la urcatul scarilor), sunt mai plina de energie si sper ca rezultatele sa dureze. Eu am recomandat si altor prietene acest produs si sper sa le foloseasca si lor. Sunt hotarata sa duc cura pana la final – 3 luni. Va multumesc!

Comandă acum produsul ColonHelp la doar 87 lei!

Disclaimer:

Rezultatele reflectă experiența individuală a consumatorilor cu produsul nostru, iar rezultatele pot varia de la caz la caz.

Instrumente utile

Articole din aceeasi categorie:

sus in pagina