Durerile articulare s-au redus după cura de ColonHelp

Ultima actualizare la 18 octombrie 2012. Categoria: Slăbire
Acest articol a fost citit de 314 ori.
Durerile articulare s-au redus după cura de ColonHelp

Numele meu este Rosu Viorica, am 56 de ani si sunt din Baia-Mare. M-am hotarat sa va scriu ca sa afle si alti oameni de beneficiile ColonHelp. Pana acum am terminat o cura de 3 luni cu ColonHelp si pot spune ca m-am simtit foarte bine.
Am invatat sa beau multa apa, am invatat sa iubesc viata mai mult decat pana acum.

Inainte de cura ma simteam tot timpul obosita, veneam de la serviciu si cand ajungeam la etajul 4, acasa, simteam ca nu mai am aer, ca nu mai pot respira. Pana a doua zi nu mai ieseam din casa, din cauza oboselii. Dupa doar o luna de ColonHelp am inceput sa nu mai obosesc asa repede, sa am mai multa energie. Ieseam din casa si de 3 ori pe zi, la cumparaturi sau in vizita la prietene. Asa mi-am dat seama de cat de mult ma ajuta acest produs. Inainte, tot timpul ma simteam balonata, cu toate ca nu mancam asa mult. Acum, balonarea a disparut. Ma simt mult mai supla, lucru care se vede si pe haine. Am slabit 5 kilograme in cele 3 luni de cura. As vrea sa mai slabesc inca 5 si as fi foarte multumita.
In urma cu vreo 10 ani am avut un accident vascular, in urma caruia am facut o semipareza pe partea stanga. Mi-am revenit, dar am ramas cu dureri articulare la mana stanga, parca m-ar fi durut toate oasele. Mai ales la efort nu imi mai simteam mana. Am incercat cu masaje, cu tot felul de creme, dar degeaba. Toate erau pe moment. Dupa 3 luni de ColonHelp, deja am inceput sa ma simt mai bine. Mana nu-mi mai obosea asa tare, iar la efort nu ma mai durea. Deci, intr-adevar, ColonHelp m-a scapat de probleme, m-a invatat sa beau apa, sa mananc sanatos, sa nu ma simt balonata. Acum, ziua mea incepe cu un iaurt si portia de ColonHelp. Apoi apa si ma simt satula pana dupa masa. Intr-adevar, imi da o senzatie de satietate si nu mai am probleme cu stomacul. Daca ar fi sa dau un sfat celor ce citesc site-ul dumneavoastra, acesta ar fi: cumparati cu incredere ColonHelp, pentru ca tot ceea ce scrie in carte si pe site este adevarat, nu ca la alte produse la care se face reclama la tv si prin ziare si nu au nici un efect.
Va multumesc pentru ca m-ati ajutat sa-mi schimb viata!

Comandă acum produsul ColonHelp la doar 87 lei!

Disclaimer:

Rezultatele reflectă experiența individuală a consumatorilor cu produsul nostru, iar rezultatele pot varia de la caz la caz.

Instrumente utile

Articole din aceeasi categorie:

sus in pagina