Ţin două cure de ColonHelp pe an

Ultima actualizare la 16 ianuarie 2013. Categoria: Colesterol ridicat, Constipație, Mărturii reale ale clienților noștri
Acest articol a fost citit de 267 ori.
Ţin două cure de ColonHelp pe an

Mă numesc Ioana Bădescu, am 64 de ani şi sunt din judeţul Dâmboviţa. În anul 2008, mai precis în luna februarie, m-am hotărât să merg să-mi fac nişte analize. Eu sufeream de constipaţie cronică şi asta a dus şi la apariţia hemoroizilor. Am mers la spital mai mult la insistenţele soţului, pentru că eu nu mai fusesem internată niciodată într-un spital. Acolo mi s-a depistat un polip pe colon.

Mi s-au făcut toate analizele şi m-au trimis acasă, urmând să mă cheme pentru intervenţia chirurgicală. Au urmat două săptămâni de coşmar. În sfârşit, am ţinut legătura cu domnul doctor şi m-a chemat să-mi scoată acel polip care era de natură benignă. Toate aceste analize le-am făcut la spitalul Sf. Ioan din Bucureşti. După extirparea acelui polip, am mers la control din 6 în 6 luni. Nu mai reţin bine, la primul sau la al doilea control, doctorul mi-a zis că mi-a apărut un alt polip. Era mai mic şi mi-a zis că îl ţine sub control şi că nu trebuie extras. Au început iar grijile, nu stiam ce să mai fac.

Într-o zi am văzut reclama la ColonHelp la televizor. Am dat telefon la Bucureşti şi am comandat primul flacon, apoi am cumparat cel de-al doilea flacon de la o farmacie din Găesti, iar pe al treilea l-am luat tot prin comandă, direct de la dvs.
După aceste trei flacoane de ColonHelp am simţit o mare schimbare în bine.

Nu mă mai constip, am slăbit câteva kg. bune, vederea s-a îmbunătăţit, nu mai port ochelari de distanta, tranzitul intestinal este reglat, colesterolul a scăzut de la 300 la valori normale, durerile articulare s-au ameliorat, hemoroizii s-au redus, polipul a dispărut.

De atunci fac două cure de ColonHelp pe an şi mă simt excelent. Povestesc despre acest produs tuturor cunoscuţilor şi îl recomand cu toată încrederea! Vă mulţumesc!

Comandă acum produsul ColonHelp la doar 87 lei!

Disclaimer:

Rezultatele reflectă experiența individuală a consumatorilor cu produsul nostru, iar rezultatele pot varia de la caz la caz.

Instrumente utile

Articole din aceeasi categorie:

sus in pagina