ColonHelp m-a învăţat să beau apă

Ultima actualizare la 18 octombrie 2012. Categoria: Slăbire, tranzit intestinal
Acest articol a fost citit de 532 ori.

Alina, 38 de ani: „Am incercat si eu cura cu ColonHelp, la inceput din curiozitate (citisem si pe blogul Danei Sota, apoi am aflat si din alte parti), dar si din dorinta de a slabi cateva kilograme.

Am reusit sa slabesc 3 kg chiar din prima luna, apoi am stagnat, dar mai important, am invatat sa mananc sanatos, sa fiu atenta la ceea ce pun pe farfurie, fara sa ma mai grabesc si sa spun “lasa ca merge si asa”; de asemenea am invatat sa beau apa, nu prea eram obisnuita, si cred ca e o problema pentru multe femei. Tranzitul intestinal mi s-a reglat si nu mai am tendinta sa mananc non-stop, ci doar atunci cand ma asez la masa. Nu mai simt nevoia sa mananc dulciuri, am mai multa energie, iar somnul imi e mai linistit. I-am recomandat ColonHelp si mamei mele, stiind ca are probleme cu digestia si dupa nici o luna de zile a observat cum o problema dermatologica se vindeca de la sine. Este un produs pe care il recomand tuturor, pentru detoxifiere sau pentru rezolvarea diferitelor afectiuni. Fara sa realizam, prin curatarea colonului reglam si multe alte probleme de sanatate.” (Text preluat de pe site-ul www.danasota.com)

Comandă acum produsul ColonHelp la doar 87 lei!

Disclaimer:

Rezultatele reflectă experiența individuală a consumatorilor cu produsul nostru, iar rezultatele pot varia de la caz la caz.

Instrumente utile

Articole din aceeasi categorie:

sus in pagina