ColonHelp mi-a reglat tranzitul din prima săptămână și am început și să slăbesc

Ultima actualizare la 21 martie 2013. Categoria: Slăbire, tranzit intestinal, Video, Video Mărturii
Acest articol a fost citit de 938 ori.

Viorica Burcea, 45 de ani, Bucuresti: Am niște probleme de sanatate, sunt hipertensiva și am fost in repetate randuri la spital. Aveam 86 de kilograme si am reusit sa slabesc la 83, dar medicul mi-a zis ca peste 70 de kilograme nu ar trebui sa am, cel mult 67 de kilograme. Am facut eforturi, nu am mancat paine si dulciuri, nu am baut sucuri, dar mai mult de 3 kilograme in 3 luni nu am reusit sa dau jos. O prietena mi-a recomandat ColonHelp deoarece soacra ei a slabit in 3 luni 14 kilograme.

In prima saptamana nu puteam sa beau apa. Apoi, organismul a inceput sa-mi ceara apa. Tranzitul s-a reglat din a doua saptamana. Aveam probleme mari de constipatie si hemoroizi de la prima nastere, dar acum este foarte bine. Am inceput cura in 8 martie, iar acum am 78 de kilograme. Mi-a fost foarte greu in prima saptamana, cand am inceput sa las painea. Dar te obisnuiesti. Lasand painea, am inceput sa las dulciurile si grasimile. Si atunci automat incepi sa te reglezi, sa-ti faci un regim. Corpul e deja obisnuit, detoxifiat, tu ii dai apoi ce are nevoie si totul este bine.

Comandă acum produsul ColonHelp la doar 87 lei!

Disclaimer:

Rezultatele reflectă experiența individuală a consumatorilor cu produsul nostru, iar rezultatele pot varia de la caz la caz.

Instrumente utile

Articole din aceeasi categorie:

sus in pagina