Cu ajutorul ColonHelp am slăbit 12 kilograme

Ultima actualizare la 18 octombrie 2012. Categoria: Slăbire, tranzit intestinal, Video, Video Mărturii
Acest articol a fost citit de 2021 ori.

Beatrice Vasilescu (24 de ani), Navodari: Am aflat despre ColonHelp anul trecut de la mama mea. Am inceput cura deoarece aveam probleme grave de tranzit intestinal. M-am simtit bine in timul curei, nu mai eram balonata, aveam scaun zilnic. ColonHelp este un reglator deosebit al tranzitului intestinal.
Am si slabit foarte mult cu ajutorul lui. Inainte sa incep acest tratament aveam 70 de kilograme si la sfarsitul tratamentului am ajuns sa am 58 de kilograme. Anul acesta am reluat cura la inceputul lunii ianuarie si am slabit 3 kilograme si 3 cm din talie. Mi-a placut ca nu am slabit brusc, ci in timp. Parul imi cadea foarte mult, acum nu imi mai cade. Aveam probleme si cu tenul. Acesta s-a curatat si mi-a disparut si celulita. Am facut sport si am tinut si un regim alimentar: nu mai mancam dupa ora 18, fara dulciuri, mai mult legume si supe. Asa am invatat sa mananc sanatos si ma simt extraordinar de bine!

Comandă acum produsul ColonHelp la doar 87 lei!

Disclaimer:

Rezultatele reflectă experiența individuală a consumatorilor cu produsul nostru, iar rezultatele pot varia de la caz la caz.

Instrumente utile

Articole din aceeasi categorie:

sus in pagina