Disconfortul cauzat de hemoroizi și balonările au dispărut!

Ultima actualizare la 18 octombrie 2012. Categoria: tranzit intestinal
Acest articol a fost citit de 462 ori.

anghelina-smadoi-pozaMa numesc Anghelina Smadoi, sunt pensionara, am 62 de ani si locuiesc in Hunedoara. Am aflat despre ColonHelp de la televizor, uitandu-ma la emisiunea „Traieste sanatos“ a Simonei Balanescu. Ma confrunt cu probleme de tranzit intestinal si balonari, ca sa nu mai vorbesc de astm, hipertensiune, probleme cardiace, alergii la antibiotice, calmante si aspirina. De aceea m-am hotarat sa incerc produsul ColonHelp.

Acum sunt la cea de-a doua cutie si ma simt foarte bine. Cu a doua cutie de ColonHelp am primit „Ghidul Dr. Jensen pentru detoxifiere intestinala“, o carte foarte buna si foarte foarte utila, care ne ajuta sa intelegem cum sa ne ingrijim mai bine sanatatea.
Voi lua in continuare ColonHelp deoarece mi-a facut bine si am reusit sa slabesc 4 kilograme. Sunt foarte multumita de rezultate, balonarile si durerile de colon au disparut, la fel si disconfortul cauzat de hemoroizi. Va multumesc!

Comandă acum produsul ColonHelp la doar 87 lei!

Disclaimer:

Rezultatele reflectă experiența individuală a consumatorilor cu produsul nostru, iar rezultatele pot varia de la caz la caz.

Instrumente utile

Articole din aceeasi categorie:

sus in pagina