Eram sceptică, dar ColonHelp m-a convins că detoxifierea îți redă sănătatea!

Ultima actualizare la 21 martie 2013. Categoria: Detoxifiere, tranzit intestinal
Acest articol a fost citit de 417 ori.
Eram sceptică, dar ColonHelp m-a convins că detoxifierea îți redă sănătatea!

Marioara P., Slobozia: Am cumparat ColonHelp pentru ca imi doream sa urmez o cura de detoxifiere, dupa o iarna lunga in care nu m-am hranit tocmai sanatos. Nu aveam asteptari prea mari, pentru ca am un program agitat si nu reusesc sa tin un regim ca la carte. Am fost foarte placut impresionata de efectele pozitive si vizibile pe care le-a avut ColonHelp asupra organismului meu.

In prima luna am slabit 2 kilograme fara sa tin niciun alt regim, doar am inlocuit micul dejun cu o portie de ColonHelp si am incercat sa consum 2 litri de apa pe zi. Supriza cu adevarat importanta pentru mine a fost scaderea in greutate si faptul ca ma simteam mult mai usoara. Aveam mai tot timpul stomacul gol datorita imbunatatirii tranzitului intestinal.
Am continuat sa iau produsul si a doua luna si efectele nu au intarziat sa apara: am mai slabit inca 2 kilograme, mi s-a limpezit vederea si mi-a crescut nivelul de energie, lucru pe care l-a observat si sotul meu. Voi continua cura si luna aceasta. Cred ca cel putin o cura de trei luni pe an este benefica pentru organism. Sper sa-l conving si pe sotul meu sa faca la fel.

Comandă acum produsul ColonHelp la doar 87 lei!

Disclaimer:

Rezultatele reflectă experiența individuală a consumatorilor cu produsul nostru, iar rezultatele pot varia de la caz la caz.

Instrumente utile

Articole din aceeasi categorie:

sus in pagina