Tranzitul intestinal e mai bun datorită ColonHelp

Ultima actualizare la 18 octombrie 2012. Categoria: Slăbire, tranzit intestinal
Acest articol a fost citit de 109 ori.

mihaela-bucovanuMa numesc Mihaela Bucovanu si sunt din Pascani. Am cumparat ColonHelp pentru sotul meu, dar am ajuns sa-l folosesc si eu pentru ca am vazut ce rezultate bune a avut. Sotul meu a avut 110 kg si folosind ColonHelp a slabit in doua luni 7 kilograme. Acum are 103 kg si vrem sa mai cumparam inca trei cutii, insa pretul ne face sa mai asteptam un pic pana strangem banutii potriviti.

Imi place enorm gustul de plante al ColonHelp si combinatia cu iaurt e excelenta! In ultima vreme am constatat ca tranzitul meu e mai bun, iar sotul spune ca i s-au retras hemoroizii care-l deranjau foarte tare. ColonHelp ne-a invatat sa mancam iaurt. Eu nu eram o pasionata a iaurtului, insa acum simt nevoia de iaurt zilnic. Am convins-o chiar si pe mama care are diabet sa cumpere acest produs si cand s-a dus la analize a constatat ca i-a scazut considerabil colesterolul de la 200 si ceva la 130. A fost foarte multumita si se simte mai bine. Mie imi plac produsele naturiste si le prefer medicamentelor. Recomand tuturor sa foloseasca produsul ColonHelp!

Comandă acum produsul ColonHelp la doar 87 lei!

Disclaimer:

Rezultatele reflectă experiența individuală a consumatorilor cu produsul nostru, iar rezultatele pot varia de la caz la caz.

Instrumente utile

Articole din aceeasi categorie:

sus in pagina