Voi lua ColonHelp şi SilhouetteHelp ca să slăbesc în continuare!

Ultima actualizare la 23 mai 2013. Categoria: Mărturii reale ale clienților noștri, Slăbire, Video, Video Mărturii
Acest articol a fost citit de 3223 ori.

Daniel Şuţu din Iaşi a decis să urmeze o cură de ColonHelp pentru a slăbi: „Ajunsesem la incredibila greutate de 114 kg. Şi mi-am zis că, la cei 34 de ani pe care îi am şi la înălţimea de 1,75 m, parcă nu se pretează o astfel de greutate.

Cura de slăbire pe care m-am hotărât să o ţin nu s-a rezumat doar la simpla administrare de ColonHelp, ci am urmat şi sfaturile în privinţa alimentaţiei, anume: am redus consumul de pâine, înlocuind-o, pe cât posibil, cu pâinea de secară, dar când am văzut că făina de secară nu depăşeste 10% am renunţat complet la pâine. De asemenea, am eliminat berea şi încerc, pe cât posibil, să nu mănânc prăjeli, nici dulciuri. Este cam dificil de realizat acest deziderat, recunosc…

La aproape două luni de la începerea curei de Colonhelp mă simt bine, vioi, cu mai multă energie.

Nu voi renunţa la această cură de detoxifiere, o voi repeta şi voi continua să urmez noul stil alimentar pentru că vreau să scap de mult mai multe kilograme şi cred că, pentru asta, voi apela şi la SilhouetteHelp!”

Comandă acum produsul ColonHelp la doar 87 lei!

Disclaimer:

Rezultatele reflectă experiența individuală a consumatorilor cu produsul nostru, iar rezultatele pot varia de la caz la caz.

Instrumente utile

Articole din aceeasi categorie:

sus in pagina