Clorofila, noua regină a dietelor

Ultima actualizare la 23 august 2013. Categoria: Medicina la zi
Acest articol a fost citit de 549 ori.
Clorofila, noua regină a dietelor

Cura de slăbire cu clorofilă reprezintă o soluție la modă printre vedetele de peste ocean pentru a elimina suprusul de kilograme acumulat în perioada de vacanță. Deși beneficiile clorofilei pentru sănătate sunt cunoscute de mult timp, în domeniul curelor nu a fost încă suficient exploatată.


Clorofila este pigmentul care dă culoare verde plantelor, asemănătoare d.p.d.v. chimic cu hemoglobina, diferența fiind că aceasta conține un ion de magneziu in loc de fier. Tocmai datorită acestei asemănări clorofila determină creșterea numărului de globule roșii, asigurând o mai buna oxigenare a țesuturilor. De asemenea clorifila este un redutabil protector al ficatului, având efect antioxidant, reglează activitatea tractului digestiv și este un antiinflamator și antiseptic natural.

Dieta cu clorofilă aduce organismului un aport important de magneziu (reprezintă cea mai semnificativă – prin cantitate şi accesibilitate sursă naturală de magneziu), vitaminele C, K și vitamine din grupul B, dar și fier, calciu și acid folic.

Alimentația nesănătoasă, dietele hiperproteice sau stresul determină acidiferea mediului intern, proces care determină funcționarea deficitară a organismului și stimulează procesul de îngrășare. James Duigan, nutriționistul unor vedete precum Elle Macpherson sau Rosie Huntington Whiteley promovează această dietă remarcând efectele benefice de alcalinizare a mediului intern pe care le are clorofila.

Comandă acum produsul ColonHelp Detox Forte la doar 52 lei!

Instrumente utile

Articole din aceeasi categorie:

Spune-ți părerea!

Părerea ta poate fi importantă pentru cei care au citit acest articol! Împărtășește opiniile tale și altora! Îți mulțumim!

  1. Buna!
    Gasesc la dvs clorofila la pliculete? se amesteca su apa si se bea? Ce cantitate pe zi??? Ms

  2. Va recomandam produsul ColonHelp Detox Forte care are in compozitie alga verde Chlorella http://colonhelp.ro/colonhelp-detox-forte

  3. Burducea Maria spune:

    Exista creme cosmetice de fata pe baza de clorofila? Daca oxigeneaza asa bine tesuturile, ma gandesc ca ar aduce o imbunatatire tenului!

  4. Multumesc brindusa! Am citit si eu despre acest produs pe care i l-ai recomandat Lorei si mi se pare foarte bun, o sa-l incerc si eu!

  5. Daca sunt anemica si consum clorofila, imi revin?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

sus in pagina