ColonHelp stimulează digestia şi eliminarea toxinelor

Ultima actualizare la 30 ianuarie 2013. Categoria: Opinia specialiștilor
Acest articol a fost citit de 355 ori.

Dr. Iulia Vlad, medic specialist medicină de familie, Bucureşti

În ayurveda se consideră că una dintre porţile de intrare a bolilor şi în acelaşi timp de protecţie împotriva îmbolnăvirilor este sistemul digestiv. O digestie care nu se realizeaza corect şi complet permite apariţia produşilor reziduali toxici, care mai întâi se acumuleaza în tractul digestiv, manifestându-se sub forma hiperacidităţii sau a stagnării alimentelor la nivelul stomacului, cu formare de mucus şi apariţia regurgitărilor şi halenei, iar la nivelul intestinului sub forma balonărilor, durerilor abdominale, constipaţiei sau diareei, iar ulterior pot apărea boli mai grave.

Odată ce cantitatea de toxine creşte foarte mult sau bariera intestinală (flora intestinală) este afectată ca urmare a folosirii antibioticelor, combinaţiei de alimente nepotrivite la aceeaşi masă care fermentează sau a altor toxine provenite din aditivi alimentari sau medicamente de sinteză în exces, toxinele pătrund mai adanc în organism, în limfă, sânge şi gradat în celelalte sisteme şi organe. Totodată, este impiedicată absorbţia principiilor nutritive necesare sănătăţii (minerale, vitamine, proteine etc.). Astfel pot apărea o mulţime de boli, de la boli de piele, anemie, hipercolesterolemie, hipertrigliceridemie, ficat gras, inflamaţie a pancreasului, diskinezie biliară, lipoame, reumatism, depresie, anxietate, insomnii, tulburări hormonale, scăderea imunităţii, boli autoimune, alergii, răceli, scăderea potenţei şi fertilităţii, până la boli mai grave, cum ar fi cancerul şi scleroza multiplă. Bineînţeles, bolile au mulţi alti factori favorizanţi şi declanşatori, care trebuie luaţi în considerare.

La persoanele care au multe toxine în organism pot apărea anumite semne şi simptome, cum ar fi: senzaţie de greaţă, scăderea apetitului, transpiraţii urât mirositoare, limbă încărcată, creştere în greutate, oboseală inexplicabilă etc. De aceea, este foarte important să fie menţinută sănătatea intestinului tot timpul, pentru a nu se ajunge la boli grave, iar în cazul în care bolile deja au apărut, primul pas necesar este detoxifierea intestinală, pentru ca apoi să se asocieze şi terapii specifice pentru fiecare ţesut şi organ bolnav, iar ulterior remedii tonice care să întărească funcţiile organelor slăbite.

Prin compoziţia sa, produsul ColonHelp are efecte combinate de stimulare a focului digestiv, eliminare a toxinelor, antiseptic, carminativ, reglează tranzitul intestinal, reglează imunitatea etc. Efectul de detoxifiere este chiar mai mare dacă se consumă cu suc de fructe, fructe mixate sau cu preparate din cereale integrale.

Efecte bune ale produsului ColonHelp, în asociere cu alte produse naturale indicate în cazul diverselor afecţiuni, am constatat in cazuri de balonări, ficat gras, tulburări de tranzit intestinal, eczeme, reumatism, oboseală, distonii neurovegetative, scăderea imunităţii, dar şi in alte boli mai grave, în condiţiile respectării unei diete adecvate şi unui tratament mai complex, bazat pe plante medicinale, produse apicole, a unui mod de viaţă sănătos (mişcare, somn, relaxare) şi a unei atitudini psihomentale corecte, cu înţelegerea şi depăşirea traumelor emoţionale majore.

Dr. Iulia Vlad este medic specialist medicină de familie, competenţă apifitoterapie şi acupunctură, cu experienţă în practicarea ayurvedei şi a biorezonatei. 

SC Medical Rezonans Sistem SRL, str. Spătarul Preda, nr. 21, bl. 129 A, sc. 3, ap. 65, interfon 91, sector 5, Bucuresti, telefon 0722.564 .120, www.medical-resonance.com

Comandă acum produsul ColonHelp la doar 87 lei!

Instrumente utile

Articole din aceeasi categorie:

sus in pagina