Recomand ColonHelp pacienţilor mei cu alergii!

Ultima actualizare la 24 ianuarie 2013. Categoria: Opinia specialiștilor
Acest articol a fost citit de 350 ori.

Maria Lascu, medic primar medicină de familie, Bucureşti

Ca medic de familie, recomand ColonHelp pacienţilor mei cu probleme de tranzit intestinal, obezitate, reflux gastro-esofagian, oboseală cronică, alergii şi balonări. Vreau să menţionez două cazuri de boli cronice la care rezutatele tratamentului cu produsul ColonHelp au fost neaşteptate.

Primul caz este cel al unei fmeei de 40 de ani, cu diagnosticul de rozacee, boală de etiologie necunoscută, veche de aproape zece ani, unde tratamentul alopat nu a dat rezultate semnificative. După o cură de ColonHelp s-a observat dispariţia aproape totală a eritemului feţei. De atunci, pacienta foloseşte ColonHelp în două cure pe an.

Al doilea caz este cel al unei fete de 18 ani, cu dermatită atopică. Ea a folosit mai multe creme recomandate de dermatolog, însă fără rezultate. După o cură de două luni cu produsul ColonHelp, pielea a devenit catifelată.

Acestea sunt doar două dintre cazurile unde ColonHelp a fost de ajutor, rezultatele fiind surprinzătoare.

Din experienţa de până acum cu produsul ColonHelp, voi continua să-l recomand pacienţilor mei cu afecţiunile amintite mai sus, unde am obţinut rezultate foarte bune.

Comandă acum produsul ColonHelp la doar 87 lei!

Instrumente utile

Articole din aceeasi categorie:

sus in pagina