Ce este ColonHelp?

ColonHelp este un supliment de fibre alimentare 100% natural, din plante de cea mai bună calitate, destinat detoxifierii intestinale. Datorită acţiunii fibrelor care, în combinaţie cu lichidele, îşi măresc volumul şi curăţă cu delicateţe toxinele şi resturile alimentare din pliurile tubului digestiv, ColonHelp are numeroase beneficii pentru sănătate:

– contribuie la reglarea tranzitului intestinal, atât în constipaţie, cât şi în diaree;
– reduce senzaţia de foame, fiind de ajutor în curele de slăbire;
– ajută la menţinerea nivelului normal de colesterol şi trigliceride din sânge, susţinând sănătatea aparatului cardiovascular;
– contribuie la menţinerea glicemiei în limite normale;
– ajută la menţinerea unei flore intestinale sănătoase, contribuind astfel la sănătatea sistemului imunitar.

Important!
Prin fermentaţia la nivelul colonului, fibrele ColonHelp generează acizi graşi volatili (acid butiric), cu rol nutritiv şi protector pentru colonocite (celulele peretelui colonic).

Un produs pentru sănătate…

Fibrele ColonHelp contribuie la menţinerea stării generale de sănătate, la reglarea tranzitului intestinal, la îmbunătăţirea digestiei, reducerea balonărilor, menţinerea funcţiei normale a ficatului şi la reducerea oboselii.

…şi frumuseţe!

În urma unei cure de detoxifiere cu fibrele ColonHelp, tenul devine mai curat, părul mai strălucitor, ochii mai limpezi, abdomenul mai plat, iar mirosul neplăcut al transpiraţiei se atenuează.

Important! Fibrele consumate pe termen lung pot reduce riscul aparitiei cancerului de colon.

Conținut
nutrițional
Per porție de servire(8g) Per 100g produs
CALORII 40 kcal 500 Kcal
LIPIDE TOTALE 1,69 g 21,15g
– Omega 3 0,88 g 11 g
PROTEINE 1,188 g 14,86 g
GLUCIDE TOTALE, din care: 4,85 g 60,64 g
– FIBRE TOTALE, din care: 4,32 g 54 g
        Fibre solubile 2,18 g 27,25 g
        Fibre insolubile 2,14 g 26,75 g
SODIU 0,0048 g 0,06 g

ColoHelp este disponibil la flacon de 480 g şi 240 g.

ColonHelp este un supliment alimentar. Suplimentele alimentare pot echilibra regimul alimentar, dar nu pot înlocui o dietă echilibrată. Produsul ColonHelp nu este un medicament, de aceea nu poate înlocui medicamentele în bolile cronice. În cazul în care experimentați reacții adverse și considerați că se datorează acestui supliment, încetați administrarea produsului! Nu lăsați acest produs la îndemâna copiilor! Pericol de înecare! Nu depășiți doza maximă recomandată.

Produsul nu conţine coloranţi, conservanţi şi alţi aditivi chimici!

Precauții/contraindicaţii

Pentru copiii sub 12 ani, femeile gravide sau cele care alăptează, persoanele cu afecțiuni grave, persoanele cu alergie la oricare dintre ingrediente, se va cere sfatul medicului înainte de utilizarea acestui produs.

Condiții de păstrare

Flaconul este sigilat. După deschiderea flaconului vă recomandăm păstrarea acestuia în frigider sau într-un loc ferit de lumină și umezeală, la o temperatură de maximum 22 grade Celsius și o umiditate relativă a aerului de maximum 75%.

Termen de valabilitate

18 luni de la data fabricaţiei, respectând condițiile de păstrare specificate mai sus. Data fabricației și data expirării sunt trecute pe capacul flaconului.

Produs înregistrat și notificat la Institutul de Bioresurse Alimentare cu Certificatul de Notificare seria AA si nr. 2815/2009. ColonHelp este un produs original al Zenyth Pharmaceuticals srl, loc. Bistrița, str. Petru Rareș nr. 50A, com. Alexandru cel Bun, jud. Neamț, România, tel. 0233.222.203.

ColonHelp este un produs de înaltă calitate, fabricat în sistem integrat de management calitate – siguranță alimentară ISO 9001:2008, ISO 22000:2005, certificat de organismul german TUV NORD.

Comandă acum produsul ColonHelp la doar 87 lei!