De ce să alegi ColonHelp?

Ai probleme cu tranzitul intestinal, suferi frecvent de balonări şi indigestie? Ai câteva kilograme în plus, colesterol mărit şi glicemie peste limitele normale? ColonHelp, supliment alimentar 100% natural pe bază de fibre din seminţe de in şi tărâţe de psyllium, este soluţia!

Detoxifierea cu fibrele ColonHelp, primul pas spre sănătate!

Colonul este unul dintre principalele organe de eliminare a toxinelor, iar sănătatea ta depinde mult de buna funcţionare a procesului de detoxifiere: cu cât toxinele sunt eliminate mai eficient, cu atât ne simţim şi arătăm mai bine. Eliminarea deşeurilor de la nivelul tubului digestiv prin acţiunea blândă a fibrelor ColonHelp previne autointoxicarea organismului, adică recircularea lor în fluxul sanguin. Toxicitatea este mediul perfect pentru instalarea bolilor, iar detoxifierea periodică te pune la adăpost de acestea!

Constipație? Tranzit lent? ColonHelp este soluţia!

Scaun cu întârziere de 48, 72 de ore sau chiar mai mult? Constipaţie cronică? Ai încercat tot soiul de produse, dar rezultatele sunt doar pe moment şi constipaţia revine când ai încetat administrarea lor? Înseamnă că ai nevoie de un supliment cu fibre! Ai nevoie de ColonHelp, supliment 100% natural din seminţe de in şi tărâţe de psyllium, recunoscute pentru acţiunea lor blândă de stimulare a tranzitului intestinal. Spre deosebire de laxative, fibrele nu irită intestinele şi nu dau dependenţă.

ColonHelp ameliorează simptomele colonului iritabil

Mai mult de 25% din populaţie suferă de sindromul colonului iritabil, iar prevalenţa afecţiunii este mai mare la categoria cu vârste între 20 şi 50 de ani. Deşi nu este o afecţiune care evoluează în boli grave sau dă complicaţii, simptomele din perioada în care boala este activă sunt extrem de neplăcute. Alimentaţia dezechilibrată şi stresul agravează simptomele acestei afecţiuni: dureri şi crampe abdominale, balonări, gaze, episoade alternative de constipaţie şi diaree, iar fibrele ColonHelp sunt deosebit de eficiente în ameliorarea simptomelor colonului iritabil. Încearcă-l şi te vei convinge!

Fibrele ColonHelp te ajută să slăbeşti sănătos

Fibrele au un rol important în menţinerea siluetei şi scăderea în greutate. Ele stimulează tranzitul intestinal, dau senzaţia de saţietate şi controlează glicemia, ţinând astfel apetitul sub control. Ai nevoie de 24-36 g de fibre zilnic, deci fructele şi legumele crude, ceralele integrale şi seminţele trebuie să facă parte din dieta de zi cu zi. Dacă eşti mereu pe fugă şi îţi este de foarte multe ori imposibil să bifezi cele cinci porţii de fructe şi legume pe zi, suplimentează-ţi dieta cu fibrele ColonHelp şi kilogramele în plus vor deveni o amintire!

ColonHelp, în lupta cu colesterolul și glicemia!

Este uşor să câştigi un război, mai greu este să păstrezi pacea! Un principiu care se aplică şi în lupta pe care o ducem cu colesterolul şi glicemia. Creşterea aportului de fibre alimentare este prima măsură pe care trebuie să o iei în astfel de cazuri. Pe lângă fructe şi legume, poţi creşte aportul de fibre incluzând în dietă ColonHelp. Datorită conţinutului de fibre de in şi psyllium, produsul contribuie la încetinirea absorbţiei intestinale a grăsimilor şi a zahărului.

ColonHelp contribuie la refacerea florei intestinale

Fibrele ColonHelp stimulează refacerea florei intestinale, afectată de alimentaţia dezechilibrată şi de abuzul de antibiotice. Flora sanogenă din colon se hrăneşte cu prebiotice − fibrele din seminţele de in şi psyllium. Mai mult, ColonHelp se administrează în amestec cu iaurt natural. Ai astfel la dispoziţie atât prebiotice (fibrele din ColonHelp), cât şi probiotice (iaurt), care contribuie la echilibrarea florei intestinale. Iar o floră intestinală sănătoasă înseamnă o imunitate mai bună! Să nu uităm că până la 80% din imunitate se datorează florei intestinale!

ColonHelp ameliorează digestia şi reduce balonările

Balonările se caracterizează prin dilatarea abdomenului, ca urmare a acumulării de gaze. Chimenul − unul dintre ingredientele ColonHelp − este eficient în stimularea digestiei şi reducerea cantităţii de gaze la nivel intestinal. În acelaşi timp, fibrele din seminţele de in şi psyllium conţinute de ColonHelp grăbesc tranzitul bolului alimentar şi nu permit fermentarea resturilor alimentare în intestine, împiedicând producerea unei cantităţi mari de gaze.

ColonHelp pentru piele mai frumoasă şi păr mai strălucitor

Te-ai gândit vreodată că tenul obosit, cearcănele sau părul fără strălucire sunt consecinţele acumulării de toxine în colon? Detoxifierea este cea mai rapidă şi eficientă metodă de recăpătare a elasticităţii pielii şi a strălucirii părului. Nu degeaba curele de detoxifiere fac furori printre staruri! O cură cu fibrele ColonHelp ajută tenul să-şi recapete prospeţimea, iar părul va arăta mult mai strălucitor şi mai sănătos!

ColonHelp pentru mai multă energie şi poftă de viaţă!

O stare de epuizare continuă, deprimare, irascibilitate? Toate acestea peste greţuri, balonări, constipaţie, probleme ale pielii? E clar! Ficatul tău a obosit! Ajută-l printr-o cura de detoxifiere! Ficatul obosit este o consecinţă a intoxicării, iar toxinele se acumulează în cantităţi mari în colon. După o cură de ColonHelp vei putea spune: „Mă simt plin de energie! Arăt mult mai bine şi am mai multă poftă de viaţă!“.

sus in pagina

Comandă acum produsul ColonHelp la doar 87 lei!