Intrebari si raspunsuri privind ColonHelp:

Afiseaza toate raspunsurile Ascunde raspunsurile

 • ColonHelp este un produs bun şi pentru slăbire?

  Desigur. În acest caz, produsul trebuie consumat cu 20-30 de minute înainte de masă. În felul acesta, fibrele solubile din ColonHelp vor avea timp să crească în volum, iar la masa vei mânca mai puţin. Odată ajunse în stomac, fibrele se umflă şi dau senzaţia de saţietate mai rapid. În plus, fibrele accelerează tranzitul intestinal şi reduc timpul de absorbţie a grăsimilor.

 • ColonHelp poate reduce colesterolul şi trigliceridele din sange?

  DA! Există numeroase studii făcute de organizaţii foarte cunoscute din lume care confirmă rolul important al fibrelor în alimentaţie şi modul în care ele influenţează nivelul grăsimilor din sânge. Fibrele vegetale introduse în formula ColonHelp au capacitatea de a elimina colesterolul alimentar. În lipsa fibrelor, colesterolul este absorbit în sânge. Pentru mai multe informaii, vă rugăm să consultaţi secţiunea fibrele vegetale şi ColonHelp.

 • Sufăr de diabet. Am voie să consum ColonHelp? Mă va ajuta?

  Desigur! Persoanele bolnave de diabet se confrunta în majoritatea cazurilor cu diverse probleme asociate, cum ar fi constipaţia cronică, colesterolul mărit, tensiune arterială ridicată şi altele. ColonHelp are un indice glicemic scăzut şi este un adjuvant excelent în tratamentul pentru diabet. Fibrele alimentare din ColonHelp împiedică trecerea rapidă a glucozei din tubul digestiv în sânge. Se recomandă monitorizarea atentă a glicemiei, deoarece poate fi necesară diminuarea dozei de hipoglicemiante.

 • Ţin post şi nu consum lactate, cu ce pot să iau ColonHelp?

  În cazul în care nu consumi iaurt, ColonHelp se poate lua şi cu apă sau cu suc natural din fructe, însă efectul lui imunostimulator maxim se realizează atunci când este consumat cu iaurt. Celelalte efecte, cum ar fi cel laxativ, nu sunt afectate.

 • Trebuie să îmi schimb regimul alimentar cât timp iau ColonHelp?

  Nu este obligatoriu sa îţi schimbi dieta in timpul curei. ColonHelp va avea rezultate. În cazul în care vei mânca mai sănătos, rezultatele vor fi evidente într-un timp mult mai scurt. Dacă vei face şi mişcare, procesul de detoxifiere va fi accelerat.

 • Cât timp trebuie să iau ColonHelp pentru un efect de durată?

  O cura de 3 luni este suficientă pentru o detoxifiere profundă şi pentru a obţine un efect durabil in timp. Efectul pozitiv se va menţine atât timp cât îţi vei păstra obiceiurile sănătoase, cum ar fi consumul suficient de apa, mişcarea şi regimul alimentar sănătos.

 • Cum este mai bine de administrat ColonHelp, înainte de masă sau după masă?

  Depinde de ceea ce urmăreşti prin această cură. Dacă vrei să slăbeşti, administrarea se va face cu 20-30 de minute înainte de masă. Daca doreşti să îţi păstrezi greutatea sau să nu te îngraşi, administrează produsul după masă, în completarea acesteia.

 • Pot lua ColonHelp dacă urmez un tratament medicamentos?

  În mod normal, ColonHelp nu interacţionează cu tratamentul medicamentos. Totuşi, medicamentele nu se administrează în acelaşi timp cu fibrele ColonHelp, ci la un interval de doua ore de la administrarea acestuia. Dacă suspectaţi orice aspect negativ, întrerupeţi administrarea de ColonHelp şi adresaţi-vă medicului curant.

 • Ce se întâmplă dacă iau ColonHelp şi nu consum suficientă apă?

  Fibrele solubile din ColonHelp au nevoie de multă apa pentru a se umfla, pentru a accelera tranzitul intestinal şi a curăţa colonul de toxine. În lipsa apei, ColonHelp poate produce constipaţie puternică. Deşi foarte multe persoane se plâng că nu pot consuma prea multă apă, aproape în toate cazurile, când şi-au pus câte o sticlă de apă la îndemână (de exemplu pe birou), au băut apa pe parcursul zilei, fără să le fie deloc greu.

 • Care sunt posibilele reacţii adverse?

  Reacţiile adverse pot apărea în caz de supradozaj şi sunt reacţii de detoxifiere prea rapidă. Durerile de cap, balonările, crampele, iritaţiile şi înroşirile pielii sunt simptomele atribuite autointoxicării. Este posibil ca la unele persoane, aceleaşi simptome să apară şi în momentul în care au început o cură de detoxifiere. Acestea sunt de fapt reacţiile organismului la curăţire, reacţii care dispar în câteva zile. În caz de simptome severe, se recomandă întreruperea tratamentului şi vizita la medic pentru a verifica dacă nu există alte afecţiuni nedescoperite ale sistemului digestiv.

 • Cum pot şti dacă ColonHelp funcţionează şi în cazul meu?

  În primul rând, scaunul va creşte în volum datorită fibrelor care absorb apa. În timp vei constata reglarea tranzitului, iar persoanele cu paraziţi intestinali vor avea chiar surpriza să-i elimine, fără ca măcar să fi bănuit că suferă de asa ceva.

 • În cat timp îşi face efectul ColonHelp?

  Persoanele cu constipaţie cronică vor avea nevoie de mai multe zile, uneori chiar o săptămână până la reglarea tranzitului intestinal. Aceasta deoarece ColonHelp acţionează ca un lubrifiant al intestinelor, spre deosebire de laxativele agresive care produc purgaţie. În schimb, acţiunea ColonHelp este una deosebit de blândă, iar produsul nu dă dependenţă. Cura cu fibrele ColonHelp îşi va păstra efectul în timp.

 • Serviciul meu este mai mult pe teren. Daca iau ColonHelp va fi nevoie să am tot timpul o toaleta în apropiere?

  Nu, cu fibrele ColonHelp nu va fi deloc cazul! Spre deosebire de laxativele clasice, al căror efect este câteodată imprevizibil, cu acest produs îşi vei regla tranzitul astfel încât vei avea doar 1-2 scaune pe zi, şi acelea la ore fixe, în funcţie de metabolism.

 • De câte ori pe zi pot lua ColonHelp?

  Cel mai frecvent, ColonHelp se ia o singură dată pe zi, de preferat dimineaţa. Totuşi, în anumite situaţii, care cer o detoxifiere mai rapidă, se poate lua de cel mult 3 ori pe zi, cu condiţia să nu se depasească doza de 30 grame pe zi.

 • În cat timp voi putea avea un tranzit intestinal normal?

  Rapiditatea cu care îşi va face efectul depinde foarte mult de particularităţile fiecărei persoane. Un lucru este însa cert: îşi va face efectul! Cel mai important este să te hidratezi corespunzator, altfel ColonHelp îşi poate schimba proprietăţile de uşor laxativ.

 • Care este diferenţa dintre produsul dvs. şi alte produse de detoxifiere intestinală de pe piaţă?

  ColonHelp a fost gândit în primul rând să fie deosebit de eficient. S-au folosit cele mai bune ingrediente, în cantităţi suficiente pentru a avea efect (atenţie, unele produse contin zeci de ingrediente, dar doza din fiecare este infimă, deci şi efectul lor). Celalalt factor de care s-a ţinut cont a fost accesibilitatea lui ca preţ. Achiziţia se face direct de la producător, faţă de produsele concurente, care sunt cumpărate prin marketing MLM (avand incluse comisioanele aferente întregii reţele) sau din import, cu adaosuri exagerat de mari.

  De acum poţi cumpăra un produs deosebit de eficient şi bun, la un preţ corect, direct de la producător!

 • Am vazut poze şocante cu eliminare de placă mucoidă. Voi elimina şi eu?

  Deşi distribuitorii produselor concurente încearcă să şocheze lumea şi să inducă ideea ca fiecare dintre noi are kilograme de materie mucoidă pentru a-şi vinde produsul, acelea sunt cazuri mai rare, în general persoane cu un colon foarte intoxicat, trecute de 45-50 de ani, cu un stil de viaţă extrem de nesănătos. Din experienţă de până acum, doar una din zece persoane a eliminat mucus legat în cantităţi atât de mari. Însa absolut toate au eliminat constant materii putrefactive din intestine, marunţite şi amestecate cu materiile zilnice obişnuite, lucru care s-a reflectat imediat în starea lor de sănătate.

Comandă acum produsul ColonHelp la doar 87 lei!