Mod de administrare

ColonHelp se administrează în cure de 1-3 luni, în amestec cu iaurt natural. Dacă nu consumi iaurt, poţi administra fibrele ColonHelp cu fructe, suc natural din fructe, compot ori apă. Efectul benefic maxim se obţine atunci când este administrat cu iaurt. În această combinaţie, pe lângă celelalte efecte, ColonHelp stimulează imunitatea şi reface flora intestinală.

Doze uzuale:

  • Tineri între 12-18 ani: 1 linguriţă dozatoare pe zi (8 g/zi).
  • Adulţi: 1-3 linguriţe dozatoare pe zi (8-24 g/zi).

Cantitatea orientativă de ColonHelp în funcţie de greutate:

  • sub 55 kg − 1 linguriţă dozatoare pe zi
  • 55-80 kg − 1,5-2 linguriţe pe zi
  • 80-110 kg − 2-3 linguriţe pe zi
  • peste 110 kg − 3-4 linguriţe pe zi

ColonHelp se poate administra în trei moduri:

a. în cure de detoxifiere şi reglarea tranzitului intestinal;

b. în cure de slăbire;

c. ca supliment de fibre în alimentaţie.

a. Administrarea în cure de detoxifiere şi reglarea tranzitului intestinal

O cură completă de detoxifiere şi reglare a tranzitului intestinal cu produsul ColonHelp durează 3 luni. Pot fi făcute 1-2 cure de detoxifiere pe an, cu pauze de 3 luni între ele. A două cura poate avea o durată mai mică sau egală cu prima, în funcţie de nevoile fiecărei persoane. Pentru acomodarea treptată a organismului cu fibrele, începeti administrarea produsului ColonHelp cu o linguriţă dozatoare rasă (8 g). După trei-patru zile, creşteţi doza la două-trei linguriţe. Nu depăşiţi doza de 4 linguriţe pe zi (32 g)!

IMPORTANT! La 15-20 de minute după administrarea de ColonHelp trebuie sa bei un pahar mare cu apă (400-500 ml). Pe parcursul zilei, consumul de lichide trebuie să fie de cel puţin 2 litri!

Fibrele ColonHelp au nevoie de apă pentru a elimina toxinele din organism şi a regla tranzitul intestinal. În lipsa lichidelor, detoxifierea nu se realizează, ColonHelp îşi pierde efectul uşor laxativ şi poate provoca chiar constipaţie!

Dacă suferi de diaree, poţi consuma ColonHelp ca adjuvant, limitandu-te la cantitatea de lichide pe care o bei în mod normal.

În curele de detoxifiere şi reglare a tranzitului intestinal, produsul se administrează zilnic, înainte sau după mese. Prima doza se ia dimineata, iar următoarele în cursul zilei, ultima cu 3-4 ore înainte de culcare.  Dacă timpul nu îţi permite să iei ColonHelp de mai multe ori pe zi, administrează-l în priză unică, dimineaţa, cu menţiunea că persoanele care nu doresc să slăbească vor administra produsul după masă. În cazul în care suferi de constipaţie cronică, este indicat să iei câte o linguriţă de ColonHelp de trei ori pe zi.

Creşterea treptată a dozei de ColonHelp este necesară pentru a se putea stabili cantitatea optimă de consumat, în funcţie de toleranţa individuală. În cazul în care cantitatea consumată este prea mică, efectul se va face simţit într-un timp mai îndelungat, iar în cazul în care cantitatea este prea mare pot apărea reacţii de detoxifiere prea rapidă: balonări, greţuri, dureri abdominale.

b. Administrarea în cura de slăbire

ColonHelp reduce pofta de mâncare. Fibrele formează un balonaş gastric vegetal, care te ajută să slăbeşti. În cura de slăbire, ColonHelp se administrează de două ori pe zi:

– dimineaţa, cu 20-30 de minute înainte de micul dejun sau, şi mai bine, în loc de acesta.
– seara, în loc de cină, cu 3-4 ore înainte de culcare.

Administrate înainte de masă, fibrele din compoziţia produsului ColonHelp dau senzaţia de saţietate, făcând cura de slăbire mult mai uşoară. Cura se începe cu o linguriţă dozatoare pe zi, în amestec cu 200 ml de iaurt, urmând ca doza să crească treptat la doua-trei linguriţe pe zi după câteva zile de administrare.

În timpul curei de slăbire este recomandat să consumaţi cât mai multe fructe, legume proaspete, alimente naturale bogate în vitamine şi minerale. Evitaţi gustările între mese!

Important! Nu uita să bei 1,5-2 litri de apă zilnic! Doar astfel îţi ajuţi organismul să lupte cu toxinele şi kilogramele în plus!

c. ColonHelp, administrat ca supliment de fibre în alimentaţie

Alimentele procesate sunt sărace în fibre şi au deseori efect nociv asupra sănătăţii. Pentru a completa necesarul de fibre, consumă ColonHelp zilnic, în doză redusă: 4-8 g.

Fibrele păstrează tubul digestiv curat, elimină excesul de mucus, toxinele şi reziduurile metabolice, stimulează digestia, împiedică apariţia sau revenirea constipaţiei şi contribuie la buna funcţionare a sistemului imunitar. ColonHelp poate fi administrat atât înainte de masă, cât şi la 20-30 de minute după masă, în completarea acesteia.

Periodic, este indicat să faci o pauză în administrarea fibrelor ColonHelp!

Atenţie! Produsul se administrează cu o cantitate suficientă de lichid, conform instrucţiunilor. Nu consuma pulberea ca atare, fară suficiente lichide, pentru ca te poţi îneca!

Sugestie de preparare cu iaurt

Amestecă fibrele ColonHelp cu 200 ml iaurt simplu. Alege cu grijă iaurturile din comerţ şi, pe cat posibil, optează pentru iaurturi cu probiotice (îmbogăţite cu lactobacterii şi bifidobacterii). Evită iaurturile cu fructe, deoarece acestea conţin zahăr sau aditivi alimentari.

Sugestie de preparare cu fructe

Pentru gust, pe lângă fibrele ColonHelp, poţi adăuga în iaurt fructe proaspete (căpşuni, banane, kiwi) sau cereale integrale. Consumă amestecul de ColonHelp şi iaurt imediat după preparare, altfel fibrele se vor îngrosa şi nu vor mai putea fi consumate.