Promoția socială ColonHelp a revenit!

Promotia sociala ColonHelp s-a incheiat!

Ne bucuram ca timp de o luna am adus bucurie in vietile a mii de romani cu posibilitati financiare limitate.
In perioada 20 octombrie – 20 noiembrie, acestia au achizitionat produsul ColonHelp la un pret special si au putut incepe o cura cu cel mai dorit de detoxifiere din Romania!
Pentru ca noua ne pasa!

Promotia sociala ColonHelp a revenit!

20 octombrie – 20 noiembrie 2011

Ai venituri lunare sub 800 lei?

Trimite dovada veniturilor tale direct la producator
si poti cumpara ColonHelp la un PRET cu totul SPECIAL!

Promotia NU este valabila in farmacii si magazine naturiste!

Esti profesor, functionar la stat, somer, pensionar sau student si veniturile tale  lunare nu depasesc 800 de lei?

Probabil ca ai fost nevoit sa renunti la foarte multe lucruri pentru a te descurca cu banii de la o luna la alta. Insa la sanatatea ta si a familiei tale nu ai voie sa renunti! Tocmai de aceea, Zenyth Pharmaceuticals este alaturi de tine si reia in perioada 20 octombrie – 20 noiembrie 2011 PROMOTIA SOCIALA ColonHelp, adresata persoanelor cu venituri mici.

ColonHelp aduce din nou un zambet in viata celor aflati intr-o situatie grea!

Noua ne pasa!

In urma cu un an, Zenyth Pharmaceuticals a derulat prima PROMOTIE SOCIALA destinata categoriilor sociale afectate de criza si care au venituri lunare sub 800 de lei. Promotia a adus bucurie in vietile a mii de romani, care astfel au putut beneficia de efectele extraordinare ale unei cure de ColonHelp. Din pacate, situatia economica nu s-a schimbat intre timp. Aceasta a facut ca in ultimele luni sa primim nenumarate solicitari de reluare a promotiei de la persoane care au luat ColonHelp anul trecut, si l-ar mai dori si acum, insa nu si-l pot permite la pretul integral.

Pentru ca ne pasa, vrem sa oferim posibilitatea persoanelor cu venituri mici sa achizitioneze din nou ColonHelp la un pret special.

Suntem in continuare alaturi de cei cu posibilitati financiare limitate si dorim sa facem o traditie din promotiile sociale adresate celor afectati de criza.

Pe timp de criza poti renunta la orice, dar nu la sanatatea ta!

Acum poti avea grija de sanatatea ta chiar daca ai un venit mic! Fa dovada veniturilor tale si poti achizitiona ColonHelp la un pret subventionat: DOAR 89 lei (cu TVA si transport inclus)

Obiectul promotiei

Oferirea produsului ColonHelp la un pret subventionat persoanelor cu venituri lunare sub 800 lei.

Mecanismul promotiei

Promotia se desfasoara exclusiv prin SC Zenyth Pharmaceuticals SRL, producatorul ColonHelp.
Cauta talonul de reducere in publicatiile Formula As, Taifasuri, Click! si Romania Libera sau descarca-l de pe site si printeaza-l. Completeaza talonul si impreuna cu dovada veniturilor tale din ultima luna (fluturasul de salariu, talonul de pensie, adeverinta de somaj), trimite-l prin posta la adresa: Bucuresti, B-dul Unirii nr. 27, bl. 15, sc. A, ap. 10, sector 4 sau scanat, prin e-mail, pe adresa info@colonhelp.ro. Dovada veniturilor si taloanele pot fi trimise si pe fax, la numarul: 021.337.00.01.
Daca nu gasesti publicatiile cu talonul de reducere, trimite-ne prin posta sau e-mail datele de contact (nume, prenume, serie si numar CI, telefon, adresa completa), dovada ca ai venituri lunare sub 800 lei si numarul de flacoane dorite.
* Dupa primirea scrisorii, e-mailului sau faxului, unul dintre operatorii nostri te va contacta telefonic pentru confirmarea datelor de contact.
* Comenzile sunt procesate in termen de 48 de ore de la primirea scrisorii sau e-mailului cu datele necesare.
* Transportul este GRATUIT, in orice localitate din Romania!
* Promotia este valabila doar pentru persoane fizice si doar in limita a 3 flacoane/comanda/persoana.
Informatii suplimentare la numarul de telefon 021.3.000.000

Promotia NU este valabila in farmacii si magazine naturiste!

Cine poate beneficia de promotie?

La promotia sociala de la ColonHelp au dreptul sa participe toate persoanele care fac dovada ca au venituri mai mici de 800 lei/luna.

Cu siguranta ca si tu ai persoane apropiate care au probleme financiare. Du vestea buna mai departe! Vorbeste-le despre promotia ColonHelp!

Ce acte sunt necesare pentru a beneficia de promotie?

Pentru a beneficia de pretul promotional trebuie sa dovedesti cu fluturasul de salariu, talonul de pensie sau adeverinta de somaj ca ai venituri sub 800 lei.

Studentii pot beneficia de promotie?

Da, daca trimit o copie a carnetului de student vizat la zi.

Dar cei care nu au venituri?

Da, in baza unei dovezi emise de Administratia Finaciara de care apartin.

Care este valabilitatea promotiei?

Promotia este valabila in perioada 20 octombrie – 20 noiembrie 2011, in limita stocului disponibil.

Protectia datelor cu caracter personal

SC Zenyth Pharmaceuticals SRL este inregistrata de Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal sub numarul 17057.

Citeste regulamentul Promotiei sociale ColonHelp 2011

 

Comandă acum produsul ColonHelp la doar 87 lei!