A 21-a Ediție a Campionatului European Fudokan

Ultima actualizare la 3 iunie 2014. Categoria: Știri și evenimente
Acest articol a fost citit de 106 ori.
A 21-a Ediție a Campionatului European Fudokan

În perioada 29 mai – 01 iunie 2014, orașul Galați a găzduit competiția europeană de Karate Fudokan, competiție ce a reunit participanți din 25 țări din Uniunea Europeană, dar și Israel, Moldova sau SUA.

În cadrul competițiilor, sportivii români au demonstrat că disciplina, pasiunea și munca se pot împleti cu succes, trecându-și în portofoliu majoritatea medaliilor. Eforturile lor au fost urmărite de personalități din lumea sportului, precum prof dr Vladimir Yorga (Decan al Facultății Internaționale de Sport din Belgrad și fondator al disciplinei Fudokan) dar și personalități politice locale.

Standul Zenyth a devenit în zilele de concurs  sursa de reîncărcare cu energie a sportivilor, produsele BioGreens și Vitamina C fiind cele mai căutate la capitolul degustare.

Produsele Zenyth au fost preferate  de echipa medaliată cu aur din Piatra Neamț, antrenorul echipei, dl Paul Pintilie recomandându-le concurenților și antrenorilor ca suplimente eficiente pentru reechilibrarea organismului după efort. Un alt aspect sesizat de dl Paul Pintilie a fost uzura suferita de articulatiile sportivilor, miscarile practicate in cadrul artelor martiale fiind extrem de solicitante. De aceea, dansul recomanda gama ArtroHelp, ce vine în întâmpinarea acestor probleme articulare  cu cea mai complexă formulă de pe piață: calmarea rapidă a durerii, reducerea inflamației (ArtroHelp Calm) și regenerarea și protecția articulațiilor(ArtroHelp Repair).

Antrenori și sportivi deopotrivă s-au arătat interesați de gama Zenyth care oferă produse de calitate, eficiente și în același timp 100% naturale.

Comandă acum produsul ColonHelp la doar 87 lei!

Instrumente utile

Articole din aceeasi categorie:

Spune-ți părerea!

Părerea ta poate fi importantă pentru cei care au citit acest articol! Împărtășește opiniile tale și altora! Îți mulțumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

sus in pagina