A 4-a Convenție Internațională de Fitness

Ultima actualizare la 15 aprilie 2014. Categoria: Știri și evenimente
Acest articol a fost citit de 123 ori.
A 4-a Convenție Internațională de Fitness

București, 12-13 aprilie 2014: în această primavară, pasionații de sport au avut ocazia să se antreneze timp de 2 zile cu intructori de top naționali și internaționali, să afle ultimele noutăți în materie de fitness, aerobic și suplimente alimentare. Toate acestea în cadrul celei de a 4-a Convenții  Internaționale de Fitness găzduite de Hotel Caro din București.

Standul Zenyth a venit în sprijinul iubitorilor de mișcare cu produse vitaminizante (Vitamina C Naturală), energizante (BioGreens) și cu cea mai complexă formulă pentru articulații: ArtroHelp Repair – regenerator, protector, relaxant muscular, antioxidant, adaptogen și ArtroHelp Calm – antiinflamator natural și analgezic. Formula asigură îngrijirea completă a articulațiilor solicitate în cadrul efortului fizic, fiind singurul produs pentru articulații din România 100% natural, care asociază colagenul cu enzime pentru o mai bună asimilare și cu Cissus pentru refacere mai rapidă!

Alături de specialiștii Zenyth s-a aflat Cristian Mărgărit, consultant în nutriție și fitness, standul atrăgând numeroși sportivi interesați de produse 100% naturale pentru menținerea tonusului optim în cazul activității fizice intense.

Comandă acum produsul ColonHelp la doar 87 lei!

Instrumente utile

Articole din aceeasi categorie:

Spune-ți părerea!

Părerea ta poate fi importantă pentru cei care au citit acest articol! Împărtășește opiniile tale și altora! Îți mulțumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

sus in pagina