Wellness Show, 26-29 Septembrie 2013

Ultima actualizare la 2 octombrie 2013. Categoria: Știri și evenimente
Acest articol a fost citit de 235 ori.
Wellness Show, 26-29 Septembrie 2013

București 26 – 29 septembrie 2013: Wellness Show 2013 – o experiență incendiară! Zenyth Pharmaceuticals a fost prezentă la Ediția Wellness Show din acest an cu produse noi pentru a fi degustate, prețuri speciale și informații de specialitate. Spațiul standului a fost neîncăpător pentru dorința de cunoaștere a publicului – de la copii mici și până la bunici,  ceea ce ne bucură și ne încurajează să vă invităm să ne fiți alături și pe viitor la aceste evenimente!
Târgul și-a închis porțile duminica trecută, după 4 zile de energie incredibilă care a atras mii de oameni atât din București cât și din restul țării! Zonele de antrenament (Aerobic, Spinning/Cycling) au fost “punctele fierbinți”, iar standurile au fost locul principal de atracție pentru degustări de produse, reduceri importante de preț sau demonstrații.
Cel mai important târg de fitness, spa, nutriție și îngrijire corporală s-a desfășurat între 26 și 29 septembrie, în paralel cu Expomil, Cosmetic Beauty Hair, Modexpo și Târgul Miresei; în această perioadă, Romexpo a fost vizitat de 28 000 de oameni. Din acest total, organizatorii evenimentului estimează că aproximativ 8 000 au venit la Wellness Show 2013.

Comandă acum produsul Vitamina C Naturală la doar 78 lei!

Instrumente utile

Articole din aceeasi categorie:

Spune-ți părerea!

Părerea ta poate fi importantă pentru cei care au citit acest articol! Împărtășește opiniile tale și altora! Îți mulțumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

sus in pagina