Gama Help, un ajutor natural pentru sănătate!

Ultima actualizare la 31 octombrie 2012. Categoria: Trăiește sănătos!
Acest articol a fost citit de 2358 ori.
Gama Help, un ajutor natural pentru sănătate!

ColonHelp, curățitor intestinal și detoxifiant 100% natural

Supliment alimentar pe bază de fibre din semințe de in și psyllium, cu conținut ridicat de Omega 3 natural, ColonHelp este indicat pentru detoxifiere și reglarea tranzitului intestinal. Produsul se adresează celor care doresc o cură de detoxifiere naturală, celor care se confruntă cu probleme digestive, dar și celor care vor să slăbească sigur și sănătos.

Datorită fibrelor din semințele de in și tărâțele de psyllium, recunoscute pentru proprietățile lor laxative și detoxifiante, ColonHelp elimina sau ameliorează majoritatea problemelor tubului digestiv: balonari, gastrite, digestie incompletă, reflux gastric, flatulență, crampe, parazitoze, disbioză, colon iritabil, colite intestinale, hemoroizi, fisuri anale. Curele de ColonHelp ajută la scăderea colesterolului și a trigliceridelor, reducând riscul apariției bolilor cardiovasculare. Adjuvant util în diabet, ColonHelp normalizează absorbția glucozei la nivel intestinal. Administrat în combinație cu iaurt, produsul restabilește echilibrul florei intestinale și crește imunitatea organismului. Este indicat în stările de oboseală cronică. Reduce senzația de foame, fiind un ajutor prețios în orice cură de slăbire.

SilhouetteHelp, ceai pentru slăbit fortifiat cu inozitol

SilhouetteHelp este un adjuvant prețios în cure de slăbire, protector hepatic, revigorant și detoxifiant. SilhouetteHelp este un supliment alimentar pe bază de plante cu rezultate excelente în curele de slăbire (semințe de schinduf, ceai verde, păpădie, fructe de cătină, rădăcină de lemn-dulce, gymnema, coriandru, frunze de afin), fortifiat cu inozitol (10%). Inozitolul îi conferă ceaiului proprietatea de a topi grăsimile, ajută la accelerarea metabolismului și la transformarea grăsimilor în energie. Conform studiilor clinice, inozitolul reduce pofta de mâncare, având un efect benefic în tulburările de comportament alimentar, așa cum este bulimia.

Produsul se adresează persoanelor motivate, care doresc să-și îmbunătățească stilul de viață, să facă mișcare, să-și corecteze dieta și să slăbească sănătos. Cu SilhouetteHelp poți slăbi 3-4 kilograme pe lună fără să te extenuezi și fără să-ți pui în pericol sănătatea!

LiverHelp, hepatoprotector și detoxifiant hepatic 100% natural

Alimentația nesănătoasă, stresul și abuzul de medicamente afectează în mod negativ ficatul. În aceste condiții, un protector hepatic pe bază de plante este un remediu blând și eficient pentru afecțiunile ficatului. LiverHelp, ceai detoxifiant și hepatoprotector 100% natural, este recomandat pentru detoxifiere, afecțiuni hepato-biliare, ficat gras, colesterol mărit și reglarea glicemiei.

Ceaiul din plante medicinale (armurariu, păpădie, trifoi-roșu, lemn-dulce și ghințură albastră) este indicat ca adjuvant în ameliorarea diferitelor afecțiuni hepato-biliare și digestive, acționând ca protector al ficatului. Datorită armurariului conținut, LiverHelp contribuie la protecția ficatului față de acțiunea unor toxine puternice, ajută la creșterea capacității de regenerare a țesutului hepatic și la reducerea efectelor secundare ale chimioterapiei.

ColonHelp Junior, vitaminizant și detoxifiant cu SuperFructe și SuperFibre

ColonHelp Junior este un vitaminizant și reglator intestinal pe bază de fibre de psyllium, susan și fructe uscate. Are gust plăcut de fructe și se adresează în special copiilor, dar și adulților, persoanelor aflate în convalescență, celor sensibile la gustul plantelor aromatice, femeilor însărcinate sau celor care alăptează.

Datorită superfructelor conținute (goji, cătină, afine, merișor), ColonHelp Junior asigură o cantitate mare de vitamine, fiind un tonic excelent al organismului. De asemenea, are o acțiune imunostimulatoare și antiinfecțioasă deosebită. Enzimele digestive din papaya și ananas îl recomandă ca un bun reglator digestiv. Formula ColonHelp Junior este completată de prunele uscate, recunoscute pentru proprietățile lor laxative, și de nuca de cocos, un excelent depurativ.

Conținutul ridicat de fibre îl recomandă atât în constipație, cât și în diaree. Administrat în combinație cu iaurt, ColonHelp Junior ajută la restabilirea echilibrului florei intestinale și crește imunitatea organismului. În cazul adulților, produsul este recomandat pentru ameliorarea balonărilor, digestiei incomplete, refluxului gastric, colonului iritabil și pentru reducerea colesterolului.

ColonHelp Junior este de ajutor și în curele de slăbire, datorită fibrelor care reduc senzația de foame și vitaminelor care previn stările de epuizare frecvente în timpul dietelor.

Comandă acum produsul ColonHelp la doar 87 lei!

Instrumente utile

Articole din aceeasi categorie:

Spune-ți părerea!

Părerea ta poate fi importantă pentru cei care au citit acest articol! Împărtășește opiniile tale și altora! Îți mulțumim!

  1. Am testat si eu din gama help produsul ColonHelp junior si produsul LiverHelp. Sunt multumita de efecte si au si un gust ok. Juniorul merge foarte bine dimineata in iaurt alaturi de fructe. Cred ca am sa incerc si ColonHelp in primavara pentru o detoxifiere eficienta.

  2. Buna ziua! Eu nu am probleme de sanatate dar vreau sa incerc produsele dumneavoastra pentru detoxifiere si ma atrage foarte ca sunt 100% naturale.

  3. Veronica Simion spune:

    Se pot lua aceste 3 produse impreuna? SI cat ma costa daca le iau pe toate trei? Aveti oferta??? daca iau 3 borcane? Un discount???

  4. @Veronica Simion: Flaconul mare de ColonHelp costa 99 de lei, cel mic 49 lei, ColonHelp Detox Forte costa 59 lei, iar ColonHelp Probiotic Forte 69 lei. ColonHelp este la pret promotional, iar alta oferta nu exista in acest moment. Va recomandam sa combinati doua dintre aceste produse sau sa le folositi succesiv.

  5. Super podusele Zenyth!! Toate sunt bune, isi merita banii!

  6. Foarte bune produsele! Am aflat de la consultantii Zenyth ca doar cate 2 produse se pot asocia. Eu am combinat ColonHelp cu LiverHelp si ColonHelp cu SilhouetteHelp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

sus in pagina