Am slăbit 40 de kilograme în 4 luni!

Ultima actualizare la 21 mai 2013. Categoria: Mărturii reale ale clienților noștri, Slăbire, Uncategorized
Acest articol a fost citit de 583 ori.

/Ma numesc Cringanu Zoia, sunt din Bucuresti si problemele mele au inceput in anul 1990, cand am fost operata de fibrom uterin. Luasem in greutate 20 de kilograme si ajunsesem sa cantaresc 90 de kilograme. Medicul mi-a indepartat un fibrom de 3,3 kilograme si credea ca am cancer, de aceea mi-a facut o biopsie. Din fericire, nu a fost vorba despre cancer.
La 34 de ani au inceput problemele cu glanda tiroida si cele de inima, de rinichi si de fiere. De un an sufar si de diabet. Medicul mi-a spus ca toate problemele mele sunt cauzate de stres. Anul trecut aveam 120 kg la o inaltime de 1,56 m. Din aceasta cauza aveam dureri foarte mari de colona si de picioare si abia mai puteam merge. Problemele de inima s-au agravat, aveam tensiune arteriala oscilanta, colesterol foarte mare si constipatie. Vazand reclama la ColonHelp, l-am comandat si am inceput sa iau cate o lingurita pe zi, dimineata, cu iaurt. In patru luni am slabit 40 de kilograme. Nu mai am mainile si picioarele umflate, iar glicemia a scazut. Sunt foarte multumita de rezultate!

Comandă acum produsul ColonHelp la doar 87 lei!

Disclaimer:

Rezultatele reflectă experiența individuală a consumatorilor cu produsul nostru, iar rezultatele pot varia de la caz la caz.

Instrumente utile

Articole din aceeasi categorie:

sus in pagina