Ajutor! Vreau să slăbesc!, episodul 8: Diana Bulgăreanu

Ultima actualizare la 8 aprilie 2013. Categoria: Ajutor! Vreau să slăbesc!, Video
Acest articol a fost citit de 1806 ori.

Diana are 19 ani si trei mari slăbiciuni: dulciurile, dulciurile, dulciurile. Nu ţine socoteala cât de multe mănâncă în fiecare zi, dar de la o vreme cântarul avertizează: cod roşu! Cea mai mare suferinta a Dianei este ca s-a ingraşat. Kilogramele au tot sporit, şansele Dianei să se simtă bine în pielea ei au tot scăzut, iar cu oglinda nu este în cele mai bune relaţii.

Am încercat să slăbesc de la 12 ani şi am fost internată la Institutul Parhon. Am stat acolo o săptămână şi am slăbit 4 kilograme. Apoi am ţinut regim o lună si am reuşit să dau jos 12-13 kilograme. Si n-am mai ţinut… M-am văzut slabă şi am început să mănânc. Nu mănânc neapărat că mi-e foame, ci pentru că ma simt bine când mănânc, recunoaşte Diana Bulgăreanu.

Sport şi ColonHelp, aliaţii slăbitului sănătos!

Ca să ştie ce dietă să-i recomande, Cornelia Marin are nevoie de părerea medicilor, aşa că Diana face toate investigaţiile necesare. Se dovedeşte că are capacitate de efort bună, aşa că… undă verde pentru sport! Şi cum nici o cură de slăbire nu este posibilă fără detoxifiere, Diana face cunoştinţă cu fibrele ColonHelp.

Un pic de voinţă face minuni!

Noul stil de viaţă al Dianei include o dietă echilibrată şi mult, mult sport. La sfatul Corneliei Marin, Diana începe să gătească sănătos şi face aprovizionarea din piaţă pentru a nu fi tentată să cumpere multe dulciuri. Cu sportul se înţelege mai greu, dar Stelică nu se lasă aşa uşor înduplecat…

httpv://www.youtube.com/watch?v=wypQa_314ao

Comandă acum produsul ColonHelp la doar 87 lei!

Instrumente utile

Articole din aceeasi categorie:

Spune-ți părerea!

Părerea ta poate fi importantă pentru cei care au citit acest articol! Împărtășește opiniile tale și altora! Îți mulțumim!

  1. am sa-l ancerc si eu sper sa dea rezultate

  2. Baleanu Geta spune:

    as dorii FFFFFFFFFFFFFFFFF mult sa slabesc ,dar mie ffffffffff greu gatind zilnic ptr 7 pers si tot felul de bunatati

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

sus in pagina