Cornelia Marin, specialistul emisiunii „Ajutor! Vreau să slăbesc!“

Cornelia Marin, nutriționista vedetelor

Cunoscută ca nutriționista vedetelor, Cornelia Marin este cea care îi ajută pe participanții la emisiunea „Ajutor! Vreau să slăbesc!“ (difuzată în fiecare joi, de la ora 20.30, pe Prima TV) să îşi corecteze obiceiurile alimentare și să facă alegerile sănătoase. Cornelia Marin îi învață pe participanți ce și cum să mănânce, cât de mari să fie porțiile la fiecare masă, le arată unde greșesc atunci când merg la cumpărături și cum să gătească astfel încât să se bucure de toate proprietățile nutritive ale alimentelor. Cu ajutorul Corneliei Marin au slăbit, printre alții, Andreea Bănică, Claudia Pavel, Răzvan Popescu.
Iubitoare a produselor naturale, Cornelia Marin pune mare preț de consumul de fibre în dietele pe care le recomandă. „Preparatele noastre sunt bogate în fibre, vitamine, minerale și, nu în ultimul rând, în proteine de cât mai bună calitate și grăsimi esențiale“, mărturisește aceasta.

Fibrele, la loc de frunte în dieta concurenților!

Chiar dacă astăzi pare greu să ai o abordare sănătoasă a dietei, magazinele fiind invadate de alimente care mai de care mai frumos ambalate, mai gustoase, dar pline de E-uri, Cornelia Marin îți demonstrează că se poate. Multe persoane fug de termenul „mâncare sănătoasă“, pentru că îl cred sinonim cu „mâncare fără gust“. În emisiunea „Ajutor! Vreau să slăbesc!“, consultantul în nutriție Cornelia Maria le va arăta concurenților și telespectatorilor că poți mânca sănătos, iar alimentele alese să fie și sănătoase, și gustoase, și sățioase. Timp de 10 săptămâni, 10 persoane cu probleme de greutate vor fi asistate de Cornelia Marin pe drumul către schimbare: schimbarea dietei, schimbarea modului de a privi alimentele, schimbarea stilului de viață. Consultantul în nutriție le alcătuiește participanților la emisiune câte un regim personalizat, bazat pe teoria indicelui glicemic al alimentelor, din care nu lipsește ColonHelp. Adeptă a consumului de fibre, Cornelia Marin a descoperit cu bucurie suplimentul ColonHelp, pe care l-a introdus cu succes în dieta participanților la emisiune.

Rămâi alături de noi ca să afli cum au slăbit concurenții cu ajutorul ColonHelp!

,
Articolul anterior
Ajutor! Vreau să slăbesc! – emisiune sponsorizată de ColonHelp
Articolul următor
Ajutor! Vreau să slăbesc!, emisiune sponsorizată de ColonHelp, la Prima TV

31 de comentarii. Leave new

 • Chirita Adi Geta
  11 martie 2013 10:42 am

  As dori sa o contactez si eu pe d_na Cornelia Marin ,dar nu stiu cum?Imi place emisiunea,,Ajutor vreau sa slabesc,,si mi se pare chiar foarte interesanta.

 • @Chirita Adi Geta: O puteti contacta pe Cornelia Marin aici http://www.fibrio.ro/contact.php

 • ajutor vreau si am nevoie sa slabesc ma numesc miu georgiana am sunat la dv pt sezonul 2 astept cu nerabdare un semn de la dv am 90 de kg 154 si 25 de ani

 • raluca muresan
  24 martie 2013 10:22 pm

  vA ROG AM 12 ANI SI 55 DE KG AM NEVOIE URGENTA DE AJUTOR CAT MA COSTA AS VREA NR DE TELEFON AL DUMNEAVOASTRA VA IMPLOR SUNT ATAT DE GRASA DE MA DOR PICIOARELE UNEORI CAND MERG PREA MULT CE AR TREBUI SA FAC ?? AM NEVOIE DE AJUTOR VA ROG MULT ASTA E DIN INIMA MULTUMESC !!

 • @raluca muresan: Te poti inscrie la emisiune la numarul de telefon 0731 721 942 sau o poti contacta pe Cornelia Marin http://www.fibrio.ro/contact.php si poti incepe o cura de ColonHelp (o lingurita pe zi, in completarea micului dejun).

 • @miu lucian: Inscrierile pentru emisiunea Ajutor! Vreau sa slabesc! s-au reluat si se fac la numarul de telefon 0731 721 942.

 • Daca sunt minora , ma pot inscrie la emisiunea „Ajutor, vreau sa slabesc!” ? Astept raspuns 🙂 Multumesc anticipat.

 • Mariana Florea
  5 aprilie 2013 6:42 pm

  vreau un nr de telefon al d-mnei Cornelia Marin, pot sa-l primesc

 • buna, ma numesc gabriela si am 20 de ani… Am probleme mari cu greutatea si as vrea sa particip la emisiune. Doar ca exista o mare problema. Nu sunt in tara si nici nu pot veni… Exista vro sansa sa particip sau macar sa fiu consiliata pentru a putea sa dau jos km in plus….

 • @Gabriela: O puteti contacta pe Cornelia Marin la aceasta adresa: http://www.fibrio.ro/contact.php. Mult succes!

Trebuie să fii autentificat pentru a publica un comentariu.