Detoxifierea este procesul natural de eliminare si neutralizare a toxinelor din organism. Colonul, plamanii, ficatul, rinichii, pielea sunt organele care joaca un rol important in detoxifiere.

Ce inseamna detoxifiere?

Despre detoxifiere se stie inca din Egiptul Antic. Medicii vorbeau atunci despre detoxifiere, aratandu-le pacientilor ca bolile insotite de dureri, oboseala nu pot fi tratate fara o cura de detoxifiere.

Astazi s-a demonstrat ca nici cele mai performante metode de tratament nu dau rezultate de durata fara o cura de detoxifiere. Poti trata cu succes printr-o cura de detoxifiere tulburari de tranzit intestinal, constipatie, balonari, alergii, oboseala cronica, ficatul obosit! Poti scapa de 2-3 kilograme in plus printr-o cura de detoxifiere! Poti uita de dureri de cap, dureri articulare cu ajutorul unei cure de detoxifiere!

In acelasi timp, astazi, cura de detoxifiere este un nou trend in frumusete. Staruri de la Hollywood − Cindy Crawford, Oprah, Gwen Stefani, Liv Tyler − au facut din detoxifiere un mod de viata. Acestea folosesc curele de detoxifiere si, in special, curele de curatire a colonului ca metoda de prevenire a bolilor, dar si ca metoda de infrumusetare, de pierdere a kilogramelor in plus.

Mecanismele de detoxifiere

In mod normal, organismul nostru are capacitatea naturala de detoxifiere. Principalele mecanisme de detoxifiere a organismului sunt colonul, plamanii, ficatul, rinichii, pielea.

Aceste organe indeplinesc misiunea de detoxifiere, eliminand toxinele provenite din alimentele contaminate cu pesticidele, ierbicidele, ingrasamintele chimice, hormonii, antibioticele, din alimentele E-uri, din aerul poluat.

[articol=2613,box-rosu]

Din nefericire insa, in multe cazuri, capacitatea de detoxifiere a organismului este depasita. Colonul, ficatul, rinichii, plamanii, pielea nu mai reusesc sa elimine eficient toxinele pe fondul alimentatiei dezechilibrate, al stresului si poluarii, de aceea detoxifierea este o necesitate.

Toxinele se acumuleaza in organism si daca nu urmam o cura de detoxifiere apar mai intai balonarile, flatulenta, digestia proasta, tranzitul intestinal lent, constipatia, apoi cresterea in greutate, alergiile, tulburarile de concentrare, durerile de cap, starile depresive, mirosul neplacut al corpului, halena.

Cura de detoxifiere o data la 6 luni

 

[articol=2612, box-verde]

Specialistii spun ca avem nevoie de detoxifiere macar o data la 6 luni. Trebuie sa facem periodic o cura de detoxifiere pentru a elimina toxinele care ajung in organism din alimente, din medicamentele pe care le luam, din apa potabila, din aer sau cosmeticele pe care le folosim.

Prima masura adoptata in demersul de detoxifiere este restructurarea dietei, in sensul cresterii aportului de fibre. Introducerea in regimul alimentar a fructelor si legumelor crude, a 2 litri de apa pe zi sunt principalele reguli ale unei cure de detoxifiere.

O intoxicare constanta a organismului si o detoxifiere insuficienta inseamna reactii patologice destul de grave: imunitate scazuta, constipatie, sindromul de colon iritabil, cancer.

Curatirea colonului, cea mai buna detoxifiere

Cea mai buna metoda de detoxifiere este curatirea colonului. In colon se acumuleaza cele mai multe toxine. Daca functia de detoxifiere a colonului este dereglata, sufera tot organismul din cauza repunerii in circulatie a toxinelor.

ColonHelp, produs 100% natural, este cel mai bun curatitor intestinal si detoxifiant din Romania!

Folosirea plantelor si suplimentelor cu fibre este cea mai eficienta metoda de detoxifiere a colonului. In acest sens va recomandam programul de detoxifiere ColonHelp.

ColonHelp este un produs 100% natural, fabricat in Romania, pe baza de fibre din seminte de in si tarate de psyllium. Fibrele asigura o detoxifiere eficienta a organismului, eliminand toxinele care stagneaza in colon.

detoxifiere, slăbire
Articolul anterior
Reacția organismului la detoxifiere
Articolul următor
De ce și când este necesară o cură de detoxifiere?

41 de comentarii. Leave new

  • am probleme cu tensiunea marita. pot lua colon help?
    si ce cantitate?
    va multumesc.

  • Administrator ColonHelp
    27 iunie 2011 9:14 am

    ColonHelp nu contine cofeina, asadar il puteti consuma fara probleme. Daca urmati un tratament pentru hipertensiune luati pastilele cu 2-3 ore inaintea dozei de ColonHelp.

  • Emanuela Lek
    19 august 2011 7:02 pm

    sunt operata de cancer la san (am extirpat sanul) si vreau sa stiu daca pot lua ColonHelp. Fac tratament cu TAMOXIFENE si DECAPEPTYL, timp de 5ani, si din kauza tratamentului am intrat in menopauza si am inceput sa iau in greutate (am83kg).Va rog sa-mi spune-ti adevarul, nu sa va face-ti DOAR reclama. SANATATEA NU-I DE JOACA! VA MULTUMESC!

  • Administrator ColonHelp
    22 august 2011 9:19 am

    @ Emanuela Lek: Semintele de in din formula ColonHelp contin fitoestrogeni, substante asemanatoare estrogenilor din corpul uman, care in mod normal nu determina modificari la nivelul tesutului mamar. S-a constat insa ca administrarea substantelor vegetale estrogenice dupa declansarea cancerului mamar ar putea duce la o proliferare tumorala. In aceste conditii este bine sa discutati cu medicul dvs. inainte de administrarea acestui produs. Sau puteti urma o cura cu produsul ColonHelp Junior, care nu contine seminte de in.

  • desi urmez un tratament pe care mi l-a dat doctorul pentru ulcer gastric, pot lua colonhelp in acelasi timp cu tratamentul? sau apar reactii negative?

  • Administrator ColonHelp
    5 decembrie 2011 12:35 pm

    @ Mihaela: Este bine sa terminati intai tratamentul pentru ulcer gastric si abia apoi sa incepeti cura de ColonHelp.

  • am probleme cu constipatia.
    o sa incerc si eu

  • am inceput sa iau ColonHelp de 2 saptamani.ma simt un pic mai bine.insa, mestec foarte multa guma, dupa care ma ia o durere de stomac si am borborisme.asta inseamna ca din cauza gumei, ColonHelp nu isi mai face efectul?Sunt nevoita sa mestec guma, pentru ca din cauza problemelor la stomac si colon, am un gust ciudat mereu.si inca ceva, daca mananc seara, este vreo problema?

  • Administrator ColonHelp
    9 ianuarie 2012 10:35 am

    @Miiia: Durerile de stomac pot avea multe cauze. Ar fi bine sa mergeti la medic pentru a vedea despre ce este vorba. Guma de mestecat nu scade efectul ColonHelp, iar seara este indicat sa luati o cina usoara.

  • Salut. Am 64 kg 1,70 inaltime..am inceput sa adaug in kg de un an de zile..practit 10 kg am pus..este foarte mult..nu ma pot abtine de la mancare..si din cauza aceasta..ma si doare in partea ficatului.am incercat sa tin diete..reduceam produsele grase..sarea..zaharul..doar fiert si din salaturi mancam..(cantitati ft mici) iar cind dadeam mai apoi sa consum putin mai mult..fara sa vreau..scazind in timpul dietei 4-5 kg..in 2 zile le adaugam inapoii((( cum poate fi posibil asa ceva..de ce? Ma poate ajuta cumva colon help?? Mersi frumos.

Trebuie să fii autentificat pentru a publica un comentariu.