A fost incredibil cum au dispărut balonările după câteva zile de ColonHelp

Sunt Raluca, locuiesc in Iasi si iau ColonHelp de mai multa vreme. Vreau sa va spun ca ma simt foarte bine de cand consum acest produs. Am fost diagnosticata cu constipatie cronica si am tot luat medicamente. M-au ajutat, dar nu prea mult. Sau, mai bine spus, nu la fel de mult ca produsul ColonHelp. La inceput mi s-a parut cam scump si imi faceam griji ca daca il voi cumpara si nu isi face efectul voi ramane fara bani si fara ajutorul de care am nevoie. Pana la urma l-am luat si vreau sa va spun ca nu imi pare deloc rau.

A fost incredibil cum au disparut incet-incet balonarile si am mers normal la toaleta. L-am recomandat si altora si au fost la fel de incantati ca mine si la fel de ajutati de acest medicament natural minune. Eu asa ii spun.
In afara de reglarea tranzitului, ColonHelp m-a ajutat sa slabesc putin, cu toate ca nu eram grasa, ci aveam doar vreo doua kilograme in plus. ColonHelp m-a ajutat sa ma simt bine, sa ma simt frumoasa si cred ca asta isi doreste orice femeie!
Va multumesc mult si va rog sa o tineti tot asa si sa nu schimbati produsul, sa nu luati ceva din el sau sa adaugati ceva, asa cum fac multi altii atunci cand un produs incepe sa mearga bine pe piata. Multumesc mult si mult succes in continuare!

, ,
Articolul precedent
În 3 luni de ColonHelp am slăbit 13 kilograme
Articolul următor
Am apelat la ColonHelp ca la o ultimă soluție pentru constipație

Meniu