Am luat ColonHelp la recomandarea medicului pentru a scăpa de constipaţie

Ma numesc Elena Mereanzu, am 45 de ani si sunt din judetul Gorj. Ani de-a randul am suferit de constipatie si hemoroizi, iar aceste probleme au cauzat si alte complicatii, cum ar fi caderea parului, acnee, oboseala cronica si dureri de picioare. In urma unui control la o clinica privata din Sibiu mi s-a pus diagnosticul de hemoroizi si fisura anala.

Medicul mi-a recomandat pentru constipatie o cura de trei luni cu produsul ColonHelp. Dupa o saptamana de cura am inceput sa am scaun de doua ori pe zi, dupa o luna nu mai aveam acnee si nici nu ma mai simteam obosita. Mai mult, in timpul tratamentului am slabit 5 kilograme, iar dupa doua luni de cura nu-mi mai cadea parul. Am tinut cura in lunile februarie-aprilie si am luat cate o lingurita de ColonHelp dimineata si seara, cu iaurt. In octombrie am inceput o noua cura de ColonHelp, tot la recomandarea medicului. Va multumesc!

, , ,
Articolul precedent
Datorită ColonHelp nu mă mai balonez şi am slăbit
Articolul următor
Am slăbit 40 de kilograme în 4 luni!

Meniu

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/colon/public_html/wp-includes/functions.php on line 4339