Am luat ColonHelp la recomandarea medicului sportiv

George Mihai Brudean (29 ani), Alba Iulia: Am utilizat produsul ColonHelp timp de 6 luni, in urma recomandarilor medicului meu, pentru a obtine performante in cadrul competitiilor sportive de natatie la care particip. Din cauza unei alimentatii dezechilibrate, am avut probleme de tranzit intestinal care s-au reflectat in desincronizari in timpul antrenamentelor, dureri abdominale si o stare de disconfort.

Am consumat ColonHelp in amestec cu 150 ml iaurt simplu, de 3 ori pe zi, timp de 6 luni. Am inceput administrarea produsului ColonHelp inainte de masa, cu o lingurita dozatoare rasa. După 2 luni am crescut doza la doua lingurite si am ramas la aceasta cantitate pe tot parcursul tratamentului. La 30 de minute dupa ce luam ColonHelp consumam cam 500-700 ml apa si cel putin doi litri pe parcursul zilei.
Am obtinut performante sportive mai bune dupa 3 luni, iar starea mea de sanatate s-a imbunatatit. Produsul ColonHelp se poate consuma si ofera un ajutor pretios pentru imbunatatirea performantelor sportive!

Articolul precedent
ColonHelp pentru combaterea oboselii cronice
Articolul următor
Cu SuperSilueta am slăbit și am scăpat de constipație

Meniu