Am luat ColonHelp la recomandarea medicului

Ma numesc Georgeta Ene si sunt din Focsani, judetul Vrancea. La recomandarea medicului am cumparat ColonHelp si pot sa va spun ca de la primele lingurite luate am observat schimbari in bine. Am luat numai o cutie pe care am terminat-o pe 30 ianuarie 2011 (am inceput sa iau pe 15 decembrie 2010), dar imi pare nespus de rau ca nu pot sa mai cumpar deaoarece nu-mi permit. Mi-as dori foarte mult sa slabesc pentru ca am 1,70 m si o greutate de 97 kg.

Dar sa va spun despre modificarile organismului meu dupa ce am luat ColonHelp. In primul rand, nu ma mai balonez. Am mancat de Craciun de toate, ca la varsta de 20 ani, si nu am avut nimic. Inainte nu puteam sa mananc pentru ca am fierea scoasa si probleme cu colesterolul, dar cat am luat ColonHelp nici nu am mai luat pastile pentru tensiune. Ma simt tot timpul usoara, vesela si am o stare sufleteasca usoara; desi am probleme, nu mai pot fi trista. La noi in Vrancea a fost polei si ger foarte mare. Am circulat zilnic ore in sir pe afara, dar nu am racit si picioarele nu m-au durut deloc. Sufeream de colon iritabil, dar acum nu mai am niciun fel de problema. Ma simt tot timpul usoara, vesela si am o stare sufleteasca buna. Tenul meu s-a facut foarte frumos. Parul este lucios si nu mai cade, iar mirosul corpului este mai frumos. Aveam pete pe piele si mancarimi, dar au disparut dupa ce am luat ColonHelp. Nu am slabit decat 1 kg, dar nu m-am abtinut de la nimic in timpul curei. In concluzie, am observat numai schimbari in bine in urma curei cu ColonHelp!

, ,
Articolul precedent
Am redus doza de antihistaminice datorită ColonHelp
Articolul următor
Am scăpat de constipație cu ajutorul ColonHelp!

Meniu

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/colon/public_html/wp-includes/functions.php on line 4339