Am luat ColonHelp pentru reglarea tranzitului intestinal

moceanu-corneliaCornelia Moceanu, 51 de ani, Medgidia: In anul 2004 am fost operata de fiere si am avut mari probleme cu constipatia. Am luat tot felul de medicamente si ceaiuri, dar au fost in zadar.

In luna martie 2010 am fost internata in spital 10 zile, deoarece mi-a fost foarte rau. Dupa investigatiile facute mi s-au scos 3 litri de venin din stomac, deoarece tranzitul intestinal fiind lenes, veninul format nu s-a putut elimina. Mi-a fost recomandat ColonHelp pentru a-mi regla tranzitul intestinal. Insa am avut placuta surpriza sa constat ca dupa o cura de 2 luni nu numai ca ma simt mai bine, dar am observat ca si tranzitul intestinal este normal. Nu mai sufar de constipatie, de balonari si oboseala si voi urma in continuare. Toate acestea au fost posibile datorita produsului ColonHelp. Ii sfatuiesc pe toti cei care vor sa isi ingrijeasca sanatatea sa incerce ColonHelp cu incredere.

, ,
Articolul precedent
ColonHelp m-a ajutat să devin alt om
Articolul următor
Mi-a scăzut glicemia şi am slăbit 6 kilograme

Meniu

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/colon/public_html/wp-includes/functions.php on line 4339