Am luat ColonHelp si am un tranzit intestinal normal, nu mai am probleme cu fierea

muresan-dorinNumele meu este Muresan D., sunt din Bistrita , am 59 de ani si am avut tulburari de tranzit intestinal dintotdeauna. Am avut probleme mari. Mi s-a pus diagnosticul de ulcer duodenal, dischinezie biliara, pancreatita cronica, dar dupa ce am facut investigatii cu CT sau alte aparate, nu se confirmau. Ultimul diagnostic a fost colon spastic si bila lenesa pe baza de stres, conflicte si suparari emotionale.

Faceam crize de fiere aproape saptamanal, nu puteam sa mananc, aveam hiperaciditate permanent si dupa fiecare masa vomitam numai acid. Eram permanent cu medicamente in buzunar, din cauza aciditatii tot timpul aveam scaune dese si acide, care ma iritau. Aveam hemoroizi tot timpul inflamati si sangerau, m-am operat de hemoroizi. Mi-a scazut imunitatea, eram tot timpul racit si aveam probleme cu amigdalita lunar, trebuia sa fac tratament cu antibiotice, m-am operat de sinuzita. Am incercat mai multe produse si diete, ceaiuri, acupunctura, homeopatie, zeci de retete de la toti medicii despre care auzeam ca au rezultate, dar tot aveam probleme. Nici una dintre solutii nu m-a multumit, in ultimul timp nu mai puteam sa dorm aproape deloc si am slabit foarte mult, pentru ca nu puteam manca.
Totul pana am incercat ColonHelp! Am citit pe internet si am incepul sa folosesc. Din martie 2010 pana acum am folosit 5 cutii. Trei luni am luat cate o cutie pe luna, pe urma am inceput sa folosesc o doza de intretinere! Daca inainte aveam scaune acide si dese, acum am scaun o data pe zi si nu ma mai irita. Nu mai am aciditate decat foarte rar, pot sa mananc aproape orice. Mi-am revenit in greutate si am inceput sa dorm, sa ma scol odihnit dimineata, sa pot lucra la serviciu. Mi s-a intarit imunitatea, nu am mai luat antibiotice pentru amigdalita si sinuzita. E mai bine, nu ma mai deranjeaza asa ca inainte. Simt ca se face bine, nu mai folosesc atatea sprayuri. Am inceput cura cu ColonHelp luand o lingurita de pulbere in fiecare dimineata intr-un pahar cu iaurt. Cand am vazut ca organismul tolereaza, am crescut doza la doua lingurite. Principalul efect al curei a fost disparitia problemelor de tranzit intestinal si a senzatiei de disconfort pe care o aveam. O perioada aveam 2-3 pe zi, dar nu ma iritau ca inainte. Parca se usura colonul si erau scaune urat mirositoare, miros intepator si urina la fel. Pe parcurs am inceput sa simt si alte efecte. Am inceput sa am pofta de mancare, sa pot dormi, dimineata ma trezeam mai odihnit. Am inceput sa ma simt mai usor si cu chef de lucru, pe urma s-au redus si durerile cervicale la incheieturi. Amigdalele nu mai sunt inflamate tot timpul. Sunt multumit, nu am mai luat medicamente, am aruncat toate medicamentele din dulap ca aveam dulapul plin. Mi s-a reglat si tensiunea si mi-a redus doctorul tratamentul de tensiune. Iau in continuare pentru intretinere ColonHelp. Va multumesc!

, ,
Articolul precedent
Am slăbit 10 kilograme în doar o lună cu ColonHelp!
Articolul următor
Aveam scaun la 7-8 zile, dar ColonHelp m-a ajutat să scap de această problemă

Meniu