Am scăpat de balonări și dureri, iar scaunul este normal

Ma numesc Gheorghe Paraschiv, am 73 de ani. Mi-am facut o colonoscopie, mi s-a spus ca am colon iritabil si enterocolita.

Produsul ColonHelp l-am gasit in Formula As, descris intr-un interviu, recomandata de o cunostinta, si am fost incantat de puterea lui de tamaduire, ceea ce m-a determinat sa-l folosesc. Va marturisesc ca m-am simtit bine de la prima cutie consumata, fapt ce m-a determinat sa continui. Inainte de a incepe cura aveam scaune foarte moi si foarte dese (cateva zilnic), dureri abdominale in special dimineata si, de regula, dupa fiecare scaun. Sufeream si de balonari. La primul flacon am luat cate o masura cu varf de ColonHelp, de doua ori pe zi, cu iaurt, inainte de masa. Probabil din cauza iaurtului nu il toleram foarte bine, ma balonam. Asa ca de la al doilea flacon de ColonHelp am inceput sa iau cate o masura rasa, amestecat cu apa, ceai sau suc. Nu mai am nici dureri, nici balonari, scaunul este de consistenta normala, de doua ori pe zi, nu mai am nici durerile care apareau dupa fiecare scaun. Pentru suferinta mea, pe langa produsul ColonHelp am adaugat busuioc si rezultatul a fost mult mai bun. Cu ajutorul ColonHelp am putut consuma anumite fructe si legume pe care inainte nu le puteam manca: struguri, mere, pere, pepeni, fasole etc.

Cred ca este important sa afirm ca legume precum varza, ceapa, cartoful trebuie excluse din alimentatia bolnavului de colon iritabil, deoarece au efect defavorabil, cel putin pe timpul tratamentului.
Cu diferite ocazii am recomandat si altor persoane produsul dumneavoastra, carora le-am dat informatii despre modul de procurare si posibilitatile de imbunatatire a starii de sanatate.

Articolul precedent
Constipația a dispărut complet, tenul a devenit roz și radiant
Articolul următor
Scaunul este zilnic, balonările s-au diminuat

Meniu