Am scăpat de constipaţie cu ajutorul ColonHelp!

Ma numesc Veronica Dragnea, am 51 de ani si sunt din Bailesti, Dolj. Am aflat despre produsul ColonHelp de la medicii din spital, unde ajunsesem din cauza problemelor de constipatie, de care sufar de cand eram mica. Una dintre asistente mi-a sugerat ca pot rezolva constipatia cu ajutorul ColonHelp.

Mi-a spus ca ea si mama ei au urmat cate o cura de trei luni si acum se simt foarte bine. Am vorbit si cu medicul meu de familie, care m-a sfatuit sa-l iau pentru ca a dat rezultate bune la multi pacienti. Asa ca m-am hotarat sa-l cumpar.
Iau ColonHelp cu iaurt de trei ori pe zi si sunt la finalul celui de-al doilea flacon. Vreau sa urmez o cura completa, de trei luni. Inca din primele zile s-a schimbat in bine eliminarea scaunului. In saptamana a doua am inceput sa elimin mucus, iar scaunul si urina aveau un miros mai puternic. Inainte beam foarte putina apa, insa in timpul curei am baut cate 2 litri pe zi, asa cum este recomandat.
In timpul curei am observat diminuarea durerilor abdominale si articulare, a migrenelor, balonarile si refluxul gastric au disparut, mirosul corpului si al transpiratiei a fost atenuat, tenul a devenit mai curat, imunitatea mai buna.
Va multumesc foarte mult pentru acest produs, care ajuta in rezolvarea problemelor de sanatate, dar si pentru multitudinea sfaturilor si informatiilor pe care le dati in brosura de prezentare!

, , , ,
Articolul precedent
ColonHelp m-a scăpat de constipaţie şi m-a ajutat să slăbesc
Articolul următor
ColonHelp mi-a rezolvat problemele digestive

Meniu

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/colon/public_html/wp-includes/functions.php on line 4339